Time to go

Langzaam ben ik aan het inpakken. Het is tijd om richting eigen huis te gaan. De bedoeling was eigenlijk al eind januari, mijn moeders verjaardag, maar ja, er kwam opnieuw een lockdown, en samen blijven nu we toch al sinds maart vorig jaar in 1 huis zitten leek ons gezelliger. Toch, begon het te knagen, zo ook bij mijn dochter, die op haar manier vroeg wanneer ik weer eens thuis zou gaan komen.

Lastig, er werd een ongeveer datum afgesproken tussen Liefste en mijzelf. Mits het zo uit zou komen, maar een project die inmiddels was gestart zou eerst nog even doorgang krijgen. En dan het weekend na die ene week, zou ik naar huis toe gaan. We spreken over ongeveer half februari ergens. Dat was de planning.

Het liep anders, zoals jullie inmiddels weten en inmiddels is het alweer april, half april zelfs en de koek raakt wat op. Vermoeidheid neemt bij mij de overhand. Het zorgen voor, met liefde gedaan. Liefste is nu bij zijn revalidatie, de fysio, tweede keer deze week, en elke week in de nog komende 7 weken zal dit zo blijven. Hij moet ook weer de dingen oppakken, en dat doet hij ook! Veelvuldig alweer, rijdt hij rond, klust alweer, kleine klusjes dan. Toch, weer op de rails proberen te komen. Vol met plannen. Klussen die hij wil aanpakken. Kortom, dan zit ik toch maar in de weg.

Als ik dus even offline ben, dan weten jullie dat de grote verhuizing is gestart. 😉 Mijn dochter is al bezig met plannen maken, voor wandelingen in het park met mijn kleinzoon, ja graag! Of even bij elkaar op de koffie, het is slechts 2x een park oversteken. Kortom, ja ook daar kijk ik naar uit hoe dubbel het nu ook even voelt.

Het komt allemaal goed!

30 thoughts on “Time to go

 1. Scholekster staat mooi op de foto. Wat heerlijk dat je richting naar huis gaat. Je bent dan eigen stekje. Het kan wel voorstellen dat voor te vermoeiend is. Je manlief krijg het ook druk met revalidatie. Wat goed dat je manlief meer doet. Wees wel voorzichtig ermee. Ferry is nu bij de ijsbaan om te prikken. Pffff… Morgen bij ons klein feestje. Ik zie het wel weer. Alvast sterkte met drukte. XX

  Geliked door 1 persoon

  • Absoluut! Ook al werkt ze gewoon, gelukkig is ze hier en daar ook vrij natuurlijk, dus ja, wandelafspraken met 2 parken tussen ons in met klimtoestellen is snel gemaakt 😀

   Geliked door 1 persoon

  • Absoluut! Het is voor iedereen wel handig dat i er ben, maar ergens mogen ze het ook zelf weer doen. Ook zijn kinderen dus… Ik heb er zelf ook eentje, die al veel te lang zonder mama moest. Dank je wel!

   Like

  • Jazeker wel, hahaha toen ik haar zei dit weekend, was ze even in paniek, Luca gaat logeren bij andere oma en bla bla, wanneer ga je weer terug dan? Ik blijf voorlopig thuis, ohwwwwwwwww dan kunnen we…. hahahaha

   Like

 2. Ja, die lockdowns, corona, en dan het vreselijke incident met je vriend. Het hakt er in en ik snap goed dat de vermoeidheid toeslaat. Misschien helemaal niet verkeerd om weer even thuis te zijn bij je dochter in de buurt. En misschien is het ook wel even lekker om alleen te zijn? Ik zou er soms een moord voor doen. Normaal is er altijd een periode dat de tegenpartij weg is, maar nu met corona ook alweer een poos niet.
  Ik zie je wel weer verschijnen hoor 🙂 Goeie reis.

  Geliked door 1 persoon

  • Zeker niet verkeerd, ergens moet het weer een beetje normaal gaan worden. En het alleen zijn daar ga ik vanzelf achter komen. Dat is sowieso lekker, maar hij is alweer vaak uren weg, dus die uurtjes alleen heb ik hier ook wel. Is toch anders dan in je eigen huis weer. En wat je zegt, mijn dochter en kleinzoon vooral ook ;D Hij moet zijn leven ook weer leren op te pakken alleen. Dank je wel! We doen het rustig aan!

   Geliked door 1 persoon

 3. Dat zal wel even wennen zijn om weer in je eigen huis binnen te komen.
  Nu genieten van je kind en klein kind. Hans

  Like

 4. Ook lekker om weer in je eigen omgeving te zijn en daar je ding te doen.
  Wellicht als je weer een tijdje thuis bent zal de drang om weer even naar je partner te gaan wel weer toenemen, denk ik. Kijken of daar alles goed gaat.
  Geniet in ieder geval van je dochter en je kleinzoon.

  Like

 5. Gemengde gevoelens, en ook weer de ruimte voor jezelf. Het klinkt zo herkenbaar. Het zorgen voor uit alle liefde maar jezelf een beetje verliezen. Geniet van dochter en kleinzoon!

  Like

Reacties zijn gesloten.