De Bypass is geslaagd!

Natuurlijk wachten jullie op nieuws. Bij deze. De Bypass operatie was gisteren, dinsdag 16 februari 2021. Alles is volgens het boekje gegaan zullen we maar zeggen en hij was tussen 2 en 3 uur onderweg naar IC, waar ze hem nog in slaap hebben gehouden. Later op de avond is hij heel langzaam bij gekomen. En afgelopen morgen, 17 februari 2021, belde ik rond half 9 IC en hij was al wakker!

Ik mocht hem zelfs spreken en het enige wat hij zei. Suusje! Hey schatje, hoe voel jij je? Ja, goed, nog wel suf, ik zie jou vanmiddag!

En daarmee was het gesprek van heden ochtend klaar. Hij wordt zo rond half 11 naar medium care van cardiologie gebracht, en vanmiddag weer net als voorheen, tussen 3 en 5 mag ik op bezoek. Ritje is al geregeld, kortom, nu rustig verder herstellen.

Hoe het nu verder gaat, weet ik ook nog niet. Ik slaap bijna elke nacht goed, zo ook afgelopen nacht, er zijn maar 2 nachten geweest waarin ik klaar wakker was en amper kon slapen. Ik laad mij op, voor het moment dat hij weer thuis komt.

Bij deze, zijn jullie voor nu, en met wat ik weet, helemaal op de hoogte!

Dank allemaal voor jullie medeleven โค

63 thoughts on “De Bypass is geslaagd!

  • Dat doe ik zeer zeker, ik moet zeggen tot nu toe, ben ik vrij rustig geweest en gebleven, was er spanning, dan was dat omdat hij die gaf, hahaha Dingen willen regelen vanuit het ziekenhuis voor thuis bijv. ๐Ÿ˜‰

   Geliked door 1 persoon

 1. Is alvast de eerste en belangrijkste stap in de goede richting. Nu kunnen jullie er samen voor gaan.
  Inderdaad, dat huiswerkprobleem…. daar heb ik ook soms heimwee naar ๐Ÿ˜ฆ

  Geliked door 1 persoon

  • Dat huiswerk probleem, hahaha ja, zo is het toch, zei mijn moeder toen al, toen ik er nog middenin zat… we hebben even lol gehad gisteren op FB hiermee ook ๐Ÿ˜‰ De rest gaat ook goed komen!

   Like

  • dank je wel, zelf wens ik dat hij nog even daar is, in goede handen ๐Ÿ˜‰ Men zei al, over een week…. als alles heel goed gaat! Revalidatie wordt direct al gestart ook. Hij moet een trap kunnen lopen minimaal voor hij thuis komt.

   Geliked door 1 persoon

  • Dat is het absoluut en ik zorg zeer zeker voor mijzelf, en de verhalen zijn verschillend qua herstel, de meesten zeggen dat het snel gaat… nou goed, ik hou mij aan de 4 a 6 weken vast het algemene daarna zien we verder.

   Geliked door 1 persoon

  • Het ging gisteren heel erg goed in elk geval, hij had zelfs alweer trek, wt karnemelkjes naar binnen al, en hij mocht gewoon eten na bezoekuur. Nu probeer ik te horen hoe het nu is, ze nemen nog niet op. ๐Ÿ˜‰

   Geliked door 1 persoon

 2. Dat is heel erg goed nieuws! Doe hem maar de Zeeuwse groeten. Hij zal nog wel even onder de pannen zijn want volgens mij moet hij revalideren. Als wij in Friesland zijn hoop ik dat hij alweer mobiel is.

  Geliked door 1 persoon

  • De revalidatie is gisteren al begonnen, dat doen ze zo snel mogelijk, de eerste 24 uur na de bypass natuurlijk niet en die dag verder, maar gisteren heeft hij al moeten lopen bijv. Inmiddels ligt hij weer op een eigen kamer ๐Ÿ˜‰ Wel vocht achter de longen nog, dat baart nog iets zorgen, maar komt goed.

   Like

 3. Morgaine, ik schrik me wild! Had dit nog niet mee gekregen. Wat ben ik blij dat je Liefste weer aan het opknappen is pfff. Wat een beangstigende belevenis moet dit zijn geweest voor jullie. Ik stuur kracht, hoop en helende gedachten naar jullie. Dikke knuffel, houd je taai. X

  Geliked door 1 persoon

  • Dan snap ik dat je je wild schrikt, we zijn erdoor, de bypass, nu het herstel, er zit een boel vocht in zijn lichaam nog, gisteren dan, dat zijn ze nu aan het oplossen, ik hoor zo weer hoe het nu gaat. Op naar herstel!

   Like

 4. Wat een opluchting dat deze ingreep is geslaagd, nu op naar herstel. Dat zullen nog pittige tijden worden maar gelukkig is er zoveel liefde. Ik denk aan je hoor! Heel veel sterkte samen! Dikke knuffel!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.