De Bypass is geslaagd!

Natuurlijk wachten jullie op nieuws. Bij deze. De Bypass operatie was gisteren, dinsdag 16 februari 2021. Alles is volgens het boekje gegaan zullen we maar zeggen en hij was tussen 2 en 3 uur onderweg naar IC, waar ze hem nog in slaap hebben gehouden. Later op de avond is hij heel langzaam bij gekomen. En afgelopen morgen, 17 februari 2021, belde ik rond half 9 IC en hij was al wakker!

Ik mocht hem zelfs spreken en het enige wat hij zei. Suusje! Hey schatje, hoe voel jij je? Ja, goed, nog wel suf, ik zie jou vanmiddag!

En daarmee was het gesprek van heden ochtend klaar. Hij wordt zo rond half 11 naar medium care van cardiologie gebracht, en vanmiddag weer net als voorheen, tussen 3 en 5 mag ik op bezoek. Ritje is al geregeld, kortom, nu rustig verder herstellen.

Hoe het nu verder gaat, weet ik ook nog niet. Ik slaap bijna elke nacht goed, zo ook afgelopen nacht, er zijn maar 2 nachten geweest waarin ik klaar wakker was en amper kon slapen. Ik laad mij op, voor het moment dat hij weer thuis komt.

Bij deze, zijn jullie voor nu, en met wat ik weet, helemaal op de hoogte!

Dank allemaal voor jullie medeleven ❤

62 thoughts on “De Bypass is geslaagd!

  • dank je wel, zelf wens ik dat hij nog even daar is, in goede handen 😉 Men zei al, over een week…. als alles heel goed gaat! Revalidatie wordt direct al gestart ook. Hij moet een trap kunnen lopen minimaal voor hij thuis komt.

   Geliked door 1 persoon

  • De revalidatie is gisteren al begonnen, dat doen ze zo snel mogelijk, de eerste 24 uur na de bypass natuurlijk niet en die dag verder, maar gisteren heeft hij al moeten lopen bijv. Inmiddels ligt hij weer op een eigen kamer 😉 Wel vocht achter de longen nog, dat baart nog iets zorgen, maar komt goed.

   Like

 1. Morgaine, ik schrik me wild! Had dit nog niet mee gekregen. Wat ben ik blij dat je Liefste weer aan het opknappen is pfff. Wat een beangstigende belevenis moet dit zijn geweest voor jullie. Ik stuur kracht, hoop en helende gedachten naar jullie. Dikke knuffel, houd je taai. X

  Geliked door 1 persoon

  • Dan snap ik dat je je wild schrikt, we zijn erdoor, de bypass, nu het herstel, er zit een boel vocht in zijn lichaam nog, gisteren dan, dat zijn ze nu aan het oplossen, ik hoor zo weer hoe het nu gaat. Op naar herstel!

   Like

Een leuke reactie is interactie, tik het maar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.