Warga/Wergea

Ja, we kwamen door dit dorpje heen, het was niet de eerste keer voor mij. Zeker niet, maar nu er een programma is genaamd: Het Dorp op de NPO door Huub Stapel gepresenteerd, kwam ineens Wargea <—- klik voor terug kijken. Duurt 26 minuten, voorbij. En dat dit cafรฉ door 10 dorpelingen samen is gekocht om het van een faillissement te behoeden. Al rijdend nam ik de foto er was geen ruimte om de bus even te parkeren helaas.

En daar staat ook dit bijzondere bushokje wat ik toch wel even op de foto wilde zetten. Bijzonder toch? Als ee lucifer doosje.

Vervolgens reden we rustig door over de N31, op weg naar Wirdum waar ik vanuit de bus, deze reeks foto’s nog nam, waar liefste kon, stopte hij even of reed langzaam zodat ik wat foto’s kon nemen.

Na deze foto van de bevroren sloot en het rijp wat er nog was, zaten we al gauw in Wirdum, en daar kon er wel even een stop gemaakt worden omdat ik iets zag waar ik even de tijd voor wilde nemen. De bus kon rustig geparkeerd worden.

~later meer

26 thoughts on “Warga/Wergea

  • hahahahaha alleen waar het niet anders kan op de kleine weggetjes hier, vanuit de bus. Verder zijn we echt wel gestopt zo hier en daar en hebben een stukje gelopen ๐Ÿ˜€ Dat komt nog! het doel waren de fonteinen. ๐Ÿ˜‰

   X

   Like

 1. De zwaluw lucifer doosjes, wat leuk gedaan. Als ik het vergelijk met het armzalige bushoje dat hier om de hoek staat.
  Ik plaats wel eens een foto op mijn blog die recht uit mn dashcam komt ๐Ÿ˜†

  Geliked door 1 persoon

  • whahahaha ja leuk! Dit is volgens mij al heel oud, gezien er geen zitplaatsen in zitten.. het is echt om te schuilen en anders sta je buiten te wachten. ๐Ÿ˜‰ volgens mij komt die bus ook eens in de 2 uur of zo, hahaha

   Geliked door 1 persoon

  • Whahahaha, nee dank je, en wie weet, maar heel eerlijk, ben al heeeeeeel lang niet meer in Ermelo geweest.. wegens veiligheid… heb mijn nieuwste achternichtje nog niet eens in het echt gezien, ze is al bijna een jaar.

   Like

  • Dank je wel, ja of het programma wat is, dan zul je het zelf moeten kijken en beoordelen, waarom wij het kijken is omdat er toevallig al twee Friese plaatsen geweest zijn, die herkenbaar zijn voor liefste met name. En als je als dorpen leuk vindt, en de bewoners leert kennen met goot respect, dan is het een must ๐Ÿ˜‰ (PS sorry dat ik nu pas antwoord, heb het even over het hoofd gezien. ) โค

   Like

 2. Het Dorp, is wel een leuke serie heel anders dan de stad.
  Leuk het Zwaluw luciferdoosje bushalte.
  Wat een ruimte in de omgeving, prachtige paarden, Fries?

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.