Rain or shine?

Hier, hebben we nu 3 dagen prachtig weer gehad. Tot gisteravond, ineens hoorde ik iets buiten. Zal toch niet? Jawel, heftige regenval, en zelfs nu, nu ik dit zit te tikken regent het weer even.

En toch neem ik jullie nog 1 keertje mee terug naar bijna anderhalve week geleden. De laatste foto’s van de sneeuw die gelukkig snel smolt, als sneeuw voor de zon.

De oude materialen van het schip wat de ouders van Lefste hebben gehad. Ze hingen binnen, maar gelukkig heb ik hem weten te overtuigen, nu de schutting het afgelopen jaar is gebouwd en weer netjes is, om deze naar buiten te doen, en een mooi plekje daar te geven. Als het allemaal aan een schip hangt, dan hangt het toch ook buiten?

Boeien en touwen, ja, dat kan erg mooi zijn ๐Ÿ˜‰

Herinneringen aan de schutting, met wat sneeuw. Langzaam aan, lees ik zelfs in oude brieven die naar ons toe gekomen zijn… Zie ik op foto’s maar ook al per videoband, beelden van toen… Toen het schip door de vader van Liefste zelf gebouwd ooit, hoe deze vaart over de Friese wateren met name. En nu hangen er nog een paar herinneringen hier, op een juiste plek, ik vind het mooi!

Hoe staat het bij jullie met het weer? Veel zon gehad? of regen?

25 thoughts on “Rain or shine?

 1. Hier vooral zon, maar vandaag schijnen we regen te krijgen. Niet dat de voorspellingen me wat zeggen want hier aan het water is het altijd anders dan wat er gezegd wordt. We hebben wel veel wind. Enorm veel. Al dagen.

  Geliked door 1 persoon

  • Windstil hier, al dagen, hahaha De zon schijnt inmiddels, ik ben er al uit geweest zelfs voor de zon opkomst ๐Ÿ˜€ Geen idee wat de rest van de dag gaat brengen natuurlijk, maar dit is genieten!

   Like

  • Nog 1x een echt dik pak sneeuw mag, maar dan ook een paar dagen mooi, en dan hop weg ๐Ÿ˜‰ Hier nu ook weer zon, ben net weer binnen, ben even snel naar de overkant gelopen voor de zon die daar nu staat te shinen.

   Geliked door 1 persoon

  • Dat was hier dus dito ongeveer! Ik zag -3 op mijn telefoon in elk geval toen ik wakker was net, en ik was vroeg op ๐Ÿ˜‰ Ik heb mijn boodschappen gedaan gisteren en daarna binnen gebleven, hooguit tuin, hier is het best druk in de omgeving als het ineens mooi weer is.. trekt iedereen naar dezelfde plekken toe, qua natuur etc.

   Geliked door 1 persoon

 2. Een enkele middag een prachtig beetje sneeuw. De volgende ochtend was er niets meer van over. Fijn met wandelen maar het was even een prachtig gezicht.

  Like

Reacties zijn gesloten.