The melt down

Het is alweer een week geleden dat er iets van sneeuw viel in het Hoge Noorden. Voor mij te laat op de dag om er met de camera op uit te trekken. Dus wachtte ik af en hoopte de volgende ochtend vroeg wat te kunnen doen. Maar de melt down begon te snel.

Toch besloot ik ergens een rondje tuin te doen, dit omdat Picasso zo bleef staren naar het wit wat er nog wel was. En ik kwam uiteindelijk achter in de tuin uit waar de rododendron staat, vol met knoppen voor het nieuwe voorjaar, en nu met smeltende sneeuw op de bladeren. Niet mooi dacht ik, maar als je dichterbij komt?

En deze laatste foto’s zijn mijn favoriet het is net een zeepaardje wat ondersteboven hangt, althans, dat is wat ik erin zie. Misschien zie jij wel heel iets anders.

Blij was ik wel, dat de sneeuw zo snel weg was, en weinig gevaar heeft opgeleverd qua opvriezen, aan het einde van de middag was het gewoon safe voor mij om de boodschappen op de fiets te doen in elk geval. En dit komende weekend? Het is alweer weekend, zaterdag, is er weer natte sneeuw voorspeld. We gaan het zien en meemaken!

29 thoughts on “The melt down

  • hahaha, nou of we dat ooit weer gaan halen, volgens mij heb ik dat nog niet eens mee gemaakt, misschien 1x in mijn leven, een meter sneeuw. ๐Ÿ˜‰

   Like

 1. IJs smelten zie je altijd vorming geven. De laatste foto zit wel gedeelte zeepaardje erin. Kristal is het geworden deze smeltende foto’s. Prachtig. Winterse natte sneeuw krijgen we. Maar nog niet gezien? Fijne dag verder. XX

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha ja, logisch dat Noa het in elk geval leuk vond ๐Ÿ˜€ De weg is inderdaad een dingetje dan, maar ja, ik hoef eventueel alleen voor boodschappen te zorgen en als het echt niet zelf zou kunnen, kan ik dat nog laten bezorgen ook wat ik nog nooit gedaan heb, ja vroeger, toen je nog vanuit de winkel zelf boodschappen had gedaan en dan die dag ergens werd het gebracht later…

   Like

 2. Duidelijk mag het zijn dat ik midden Nederland woon, lang niet zoveel sneeuw gevallen.
  Inderdaad een zeepaardje dat ondersteboven hangt. Grappig detail. Hans

  Geliked door 1 persoon

 3. Hier ligt momenteel een laagje sneeuw op de wagens in de straat maar het vriest niet dus zo weer weg. Vorige week zaterdag was het al weg voor we er erg in hadden dus prima. Wat mij betreft is het verdwijnen van sneeuw het enige voordeel aan het veranderende klimaat ๐Ÿ˜†

  Geliked door 1 persoon

 4. We hadden hier een prachtige zondag met vrij veel sneeuw. Nu nog liggen stukken tuin wit. En dan de zon erop, prachtig!
  En geen verkeersellende, want de straten liggen vrij.

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha Nee, Hij heeft zijn eigen categorie, en daar vind je in een ver grijs verleden zijn geschiedenis, en waarom hij Picasso heet. Simmpelweg omdat ik zelf heb geschilderd en toen hij bij mij kwam, was ik net een studie bezig in boeken en tekenen oefenen, van Picasso inderdaad. Vandaar. Hij doet zijn naam wel eer aan door dominant te zijn en blijven ๐Ÿ˜‰ Net als de echte Pablo Picasso.

   X

   Like

Reacties zijn gesloten.