Het mooiste verjaarscadeau wat ik kreeg.

Weten jullie wel hoe moeilijk het is? Als je jarig bent, en dan niet kunt vertellen wat het mooiste cadeau is wat ik er vlak voor kreeg? Echt heel erg moeilijk! 4 Dec. 2020, 2 dagen voor mijn verjaardag, op een vrijdag. Ik zat samen met Liefste bij vrienden op de koffie. Ineens een videocall… van mijn dochter. Nu is dit natuurlijk wel vaker aan de hand, maar nu, zat ik dus daar, bij onze vrienden. En ik neem op… Ben je thuis? Vroeg ze, en ik zie mijn schoonzoon ook in beeld?

Uh, nee, drukte alom, en ze houdt iets wits omhoog… Ik vraag wat het is, het lijkt op een tandenborstel? Mijn schoonzoon ligt in een deuk, zo ook onze vrienden, vooral vriend. Dit onthoud hij nu voor altijd… het was de test! ‘We zijn zwanger!’

Inmiddels ruim 11 weken en afgelopen maandag de eerste echo eindelijk gehad. Afgelopen 21 dec. zou ze eigenlijk de eerste 6 wkn echo krijgen, maar die werd dankzij de lockdown afgebeld. Toen zou het vorige week geschieden, maar er kwam een stroomstoring tevoorschijn, dus wederom, een week wachten en eindelijk afgelopen week…. Mocht ze dan voor haar eerste echo.

Het gaat ontzettend goed! Ze slaapt veel en ze heeft veel ‘trek’ zeg maar, hahaha Ze komt al append met regelmaat binnen op zoek naar mama’s oude recepten van vroeger, zoals bijv. de zuurkoolstamppot en zuurkoolschotel. Kortom, lieve allemaal, in augustus, ga ik voor de tweede keer oma worden. E n krijgt Luca een broertje of zusje!

54 thoughts on “Het mooiste verjaarscadeau wat ik kreeg.

 1. Gefeliciteerd. Dit is zeker de mooiste wat er is. Broertje of zusje krijgen zie je later. Spannend allemaal. Echt leuk nieuws voor jullie. Nu kun je lekker vooruit kijken. Weer kleine erbij. Fijne dag. XXX

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, ik denk dat ze het wel wil weten, ze heeft bij Luca ook zo getwijfeld.. wel, niet, wel, niet, maar ja.. toch maar wel, hahaha Ze moeten het zelf weten en of ze het ons dan al vertellen… is ook weer een vraag natuurlijk πŸ˜‰ Ze is slecht in dingen voor zich houden.

   Like

  • Dank je wel! Ik wens dat het straks allemaal weer normaal is ook, als het geboren wordt en is… dat ik er eventueel bij kan zijn als ze dat wil. net als bij mijn kleinzoon.

   Like

  • Ja echt! De tranen van ontroering heb ik niet zo’n last van, nooit gehad ook, wel blij en lachen, die ontroering laat ik aan mijn moeder over, hahaha Dat er een mooi vooruitzicht komt, dat zeker weten ❀

   Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel, en dat is onze wens natuurlijk ook, dat deze kinderen een mooie toekomst krijgen, zover als ik naar de ouders kijk, zal dit prima lukken! Ze doen het beter dan ik ooit heb kunnen doen. (voor mijn gevoel, zo mooi om te zien!)

   Like

Reacties zijn gesloten.