Smilde de oefenstudio van Eep

De datum terug naar 24 december 2020. Mijn laatste roadtrip van het afgelopen jaar, en dat tot nu. Afwachtend, wachtend, zo voelt het voor mij. Anyway, ik wilde jullie nog even laten zien dat ik ook in de oefenstudio van Eep te Smilde nog wat foto’s heb gemaakt. De mannen waren elders en ik was even in het café van de studio, waar men ook graag zit en kletst, en het normaal gesproken erg gezellig kan worden is mij vertelt.

Er was nu logischerwijs niemand! Wat Liefste de kans gaf om een promo filmpje te maken voor Eep, en Liefste had mij gevraagd om wat foto’s te schieten zo hier en daar. Maar ja, toen ik binnenkwam, zag ik het al, dit gaat hem niet worden. met flits te hard, zonder flits, moet je wel een steady hand hebben.

Dus, besloot ik al snel, om naar buiten te gaan, ze waren toch te druk, en die foto’s vind je hier. ~klik~ van mijn wandeling. En de regenboog erna op de terugweg. ~klik~

Dit is het resultaat van Liefste qua filmpje, hoe het ontstaan is allemaal, deze 5 studio’s en welke bekende bands er inmiddels spelen eventueel. Eep zelf aan het woord, the voice over, is mijn Liefste.

Doen jullie als jullie klaar zijn de verwarming uit etc? Hangen jullie de instrumenten ook weer op? 😉

Wil je werk van Mooi Wark luisteren? ~klik hier voor Tepels Liegen Niet~

Kun jij een instrument bespelen? Of meerdere? Zo ja welke? (Ik niet namelijk, echt totaal niet!)

25 thoughts on “Smilde de oefenstudio van Eep

 1. Leuke herinnering van vroeger spulletjes. Het is wel interessant om te kijken. Je ziet wel bekende terug op foto zoals Oscar met Debbie. Muziek zegt mijn niks. Fotostudio is zeker apart om te luisteren. Erg allemaal. Leuk om te luisteren. Leuke foto’s heb je gemaakt. Fijne dag. XX

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel, Oscar met Debbie, was eind jaren ’70 begin jaren ’80 zoiets, wij hadden dit album zelf in de kast ooit, vandaar dat die mij dus juist opviel 😀 Jullie ook een fijne zondag!

   Like

 2. Ach, een leuk idee voor aanstormend talent in het noorden, ik had het me iets anders voorgesteld. De presentatie is in ieder geval in goede handen.

  Geliked door 1 persoon

  • De presentatie is meestal in zeer goede handen, dat kan hij echt wel! De rest, dat is ieder voor zich, het zijn echt oefenruimten he, niet perse bedoeld om op te nemen etc. daar zijn weer andere studio’s voor 😀

   Like

 3. Oh, het is een café, ik dacht al wat nou oefenruimte. De oefen studio’s die ik ken zien er toch anders uit en de studio ook. Daar is geen druppel alcohol te vinden anders dan in de koffer van een enkele muzikant 😆
  Ja roadtrips zijn hier ook schaars want je kunt je niet tussen te veel mensne begeven al scheen gister niet iedereen zich daar wat van aan te trekken las ik op het nieuws.
  Ja, ik kan instrumenten bespelen., meerdere zelfs.

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha, ja ik zie, dat ik nu mijn eigen foto’s van de studio zelf ben vergeten, die drie die ik heb gemaakt. het was mij te donker, ken ook een andere studio, en die is compleet en totaal anders! het café is voor na het repeteren, lol… Roadtrips, nog even niet… we beginnen het wel te missen.

   Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha, ja gezellig ziet het er zeker uit. Ik heb wel een klein idee gezien ik ook in een andere studio weleens kom die Liefste heeft gebouwd, en wie weet mag ik daar ook een keertje foto’s maken, geen idee! Totaal anders in elk geval. Dit is een uit de hand gelopen hobby denk ik.

   Geliked door 1 persoon

 4. Leuk dit soort oefenruimtes! Ging zelf ooit wel eens naar een oefenruimte in de buurt van Amsterdam CS: drie tientjes (guldens!) voor een middag. Voor 3.50 kon je een instrument huren maar ik nam mijn eigen keyboard mee. Later leerde ik een beetje gitaar spelen. Kan een klein beetje meeblazen op mondharmonica en panfluit. Zou graag verder gaan met zangles maar de juf geeft voorlopig geen les. Klassiek geschoold als zij is doet zij erg voorzichtig (en terecht) met alle covid-ellende. Muziek maken is leuk en iedereen kan wel wat! Maar een beetje gevoel voor ritme is wel praktisch. Leuk om de stem van jouw Lief te horen!

  Geliked door 1 persoon

 5. Oefenstudio van Eep een plek om te koesteren.
  Het mooie is dat er laagdrempelige popgeschiedenis wordt gemaakt, waar vind je dat nog? Hans

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.