Best 9 of IG

En zo heb ook ik even een app gepakt om mijn best 9 te zien. Dit omdat ik het afgelopen jaar eigenlijk amper op Instagram of IG was. En dat blijkt, maar 57 foto’s over 366 dagen geupload. Weinig, en alle foto’s in deze best 9 over 2020, staan ook allang op blog, hahaha Liefste en kleinzoon, 2 personen die mij nabij aan het hart liggen staan er in elk geval tussen!

Ik heb foto’s genoeg natuurlijk, maar ja, de tijd he. Ik vind het zo’n gedoe om dit via mijn foon te doen. Ik typ namelijk met tien vingers, en dan telkens maar met 1 vinger, net ernaast zitten, veel tikfouten telkens, eigenlijk ben ik dat wat zat. En echt, hulde aan diegenen die hele verhalen op IG weten te zetten bij hun foto’s elke dag weer. Knap hoor!

Goed, het komende jaar, ik kan denken ik ga meer en vaker uploaden, maar de tijd zal het leren. 😉

Wil je mij toch volgen? @morgainespassions is de naam, verbonden aan dit blog, en anders ~klik hier~

Zit jij ook IG en volg ik je nog niet? Laat dan je linkje achter in de comments.

25 thoughts on “Best 9 of IG

  • nee, klopt, dat zag ik pas veel later ook met deze. De top9, krijg ik niet aan het werk, too many users… try agai later, ja in 2022 zeker, hahaha Dus heb ik gezocht en gezocht, en pas bij deze best 9 kreeg ik dit, later zag ik inderdaad dat er foto’s zijn met wel 50 likes en die staat hier niet eens tussen… kortom ik heb geen idee hoe zij dit dan zien als best 9.

   Geliked door 1 persoon

 1. Ik moest even nadenken wat IG was.. maar die heb ik alleen van mijn werk. Daar hoef ik niets voor te doen, want als ik wat op FB zet van mijn werk, dan gaat hij automatisch ook naar Insta. (zo ken ik het wel… 😉 )

  Love As Always
  Di mario

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik zit op IG en jij en ik volgen elkaar, maar aan mij heb je zo weinig. De laatste upload was volgens mij voorjaar 2020. Lol, ik heb ook geen idee wat mijn beste waren. Allemaal toch? 😆
  HEt kost tijd, en als je er mee begint slurpt het tijd, en tijd, tja, die geef ik liever aan iets anders dan social media.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik moest even zoeken wat het is. Instagram is het. We hebben geen instagram.Geen tijd voor. En ook geen fb. Leuke verslag heb je gemaakt afgelopen jaar 2020. Leuke verschillende foto. De eerste foto is erg leuk om te zien. Lachen…… Fijne dag. XX

  Geliked door 1 persoon

  • Ik kon de top9 niet aan de praat krijgen, met de juiste likes, te druk kreeg ik telkens. Dagenlang, dus heb ik iets anders opgezocht, maar ik zag later, dat er foto’s zijn met meer likes, dus dit is niet eens echt de juiste top9 van ig 2020 hahaha maar goed, ze hebben leuke foto’s uitgezocht 😉

   Like

 4. Altijd leuk zo’n overzichtje. Ik typ meestal ook geen hele verhalen bij mijn foto’s. Heb wel voor sommige soorten foto’s een vast rijtje # die ik heb opgeslagen, bijvoorbeeld voor hondenfoto’s, natuurfoto’s of hardloopfoto’s, dan is het een kwestie van kopiëren/plakken.

  Geliked door 1 persoon

  • Als fotografie niet een echte hobby is, dan is er ook weinig aan. Ik fotografeer al sinds mijn 11de jaar met een eigen camera, kortom het is voor mij echt een hobby, maar ja, de mooiste foto’s komen uit mijn grote camera, en dat was een gedoe om die te uploaden, gezien het alleen nog telefoon gerelateerd is, al is er wel een omweg nu, maar dan nog, ik ben het even kwijt, wie weet dit jaar meer. 😉

   Like

 5. Mooie foto, ik kan er niets tegenover zetten.☻
  Ik zit niet op IG. Ook niet op FB en Twiter, van beide stapte ik 5 of 6 jaar geleden al af. Heb nog even bij een ander ding gezeten, weet niet eens meer welke.
  Liever onderhoud ik een weblog en een paar privé correspondenties, een enkele appvriendin.

  Like

 6. Je hebt er werk van gemaakt afgelopen jaar.
  Ik typ met twee vingers en maak ook zoveel fouten als jou. 🙂 Hans

  @ Het vuurwerk was verboden, zware bommen en grote vuurpijlen.
  Hoor dat veel baasjes van huisdieren blij waren dat er weinig vuurwerk werd afgeschoten.

  Like

Een leuke reactie is interactie, tik het maar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.