Zonsondergang te Nijbeets

Het is nog altijd vrijdag als ik dit blog maak. Ingepland even. Als jullie dit zien, dan is mijn laptop denk ik even ingepakt en staat veilig boven in de tas. De woonkamer krijgt een make over, het is een cadeau van de kinderen aan hun vader, incluis de hulp om dit te doen. De afgelopen week waren wij al druk bezig samen om de woonkamer te strippen wat mogelijk is. Vandaag, vrijdag de laatste loodjes en morgen zaterdag, als jullie dit kunnen zien, dan is het zover!

De foto’s die jullie hier zien, zijn van afgelopen woensdag toen wij bij onze vrienden een dagje bezig waren, ik met mijn vriendin, liefste werd met name buiten aan het werk gezet, hahaha Door onze vriend. Vele handen maken licht werk. Dat is het thema van deze afgelopen week en dit weekend.

Zoals ik eerder vertelde ~klik hier~, de tijd vloog en ineens kwam de mooie lucht er weer aan. Dat is iets wat ik vanuit het huis en tuin van Liefste niet kan zien, ja fragmenten dat het zo kan gaan ogen, maar te dicht alles op elkaar qua woonwijk om dat mooie uitzicht te hebben zoals ik in Almere heb vanaf het balkon. Hier genoot ik dus even, ik rende dus ook letterlijk de woonkamer uit naar buiten om deze plaatjes te schieten want het gaat snel!

Het gaat soms echt te snel! Ik nam nog 1 foto… voor ik weer naar binnen ging.

Weer binnen, genoot ik nog steeds door de ramen heen, en nu was het Liefste die even zijn aandacht kreeg in gesprekken. Balans, Energie, en verwerking, daar ging het over. In no time was het bijna 6 uur en vertrokken wij richting supermarkt. Er moet ook nog gegeten worden en ik wist niet van tevoren dat wij zolang daar zouden zijn op deze dag. Maar zoals ik al jaren eerder geleerd heb? Tijd bestaat niet! En dan gebeurd het zomaar dat het omvliegt zo’n dag en je heerlijk moe thuis komt. Een lekkere frisse salade op tafel zet, met wat kippenpootjes en ik genoot van het feit dat Liefste vooral zo genoten had ook van deze dag.

We lagen op tijd op bed, heerlijk moe, en ik heb geslapen als een roosje.

Ik zie jullie ergens na het weekend weer, ook op deze vrijdag ben ik al druk met die laatste loodjes en zorgen dat er eten staat voor als we aan de slag zijn!

Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe!

38 thoughts on “Zonsondergang te Nijbeets

 1. Zonsondergang is zeker puur genieten om te zien. Mooie oranje luchten om te zien. Daar kun van genieten.Ergens in Nederland zag vuurbal er langs gaan. Druk nog en druk bij jullie. Fijn weekend. Lekker uitrusten. ❀️

  Geliked door 1 persoon

  • Dat zou kunnen Jan, maar ik vind sowieso fietsen in het donker altijd een beetje spannend, en hier ken ik het dan nog niet zo heel erg goed op de fiets buiten Drachten πŸ˜‰

   Geliked door 1 persoon

 2. Wat een mooie foto’s, een zonsondergang op beeld krijgen valt nochtans niet altijd mee, voor mij toch😦, met mijn smartphone.
  Ondertussen is jullie drukke werkWE halverwege, ik hoop dat de man tevreden is met het resultaat πŸ‘

  Geliked door 1 persoon

  • Nee, dat klopt, deze zijn met de grote camera genomen, lekker inzoomen en zo πŸ˜‰ De man is zo tevreden dat hij alles wat oud was weg wil laten, boven mooie plekjes wil geven, en nieuw in de woonkamer wil, en dan heb ik het over de decoratie, dat blijft weg, en alleen het nieuwste blijft erin. De mandala’s bijv. en nieuwe foto’s van de kinderen in het nu etc.

   Like

 3. Ah, een makeover πŸ˜€ leuk, en met hulp helemaal goed te doen natuurlijk πŸ™‚
  Ja zonsondergangen blijven mooi waar ze ook vast gelegd of gezien worden.
  Ik ben er een fan van. Mooie foto’s ook.

  Geliked door 1 persoon

  • Absoluut een make over, was ook wel nodig, en meteen up to date, volgend weekend komen de kinderen weer en dan komt de rest, de keuken gaat toch ook mee. Zonsondergangen of opkomsten zijn als je ze kunt zien, altijd mooi πŸ˜€

   Like

 4. Wat een lief cadeau van de kinderen.
  Voor deze foto’s is even rennen het wel waard, je maakt me er blij mee. Hans

  @ Vandaag een update op mijn logje.
  Ga weer proberen je regelmatig te bezoeken, mis gewoon de gezelligheid.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.