De zon, weids uitzicht

Wij dames waren binnen op veilige afstand van elkaar lekker bezig met onszelf, goede gesprekken, diepe gesprekken toen ineens de deur open zwaaide en er gevraagd werd of we nog gingen lunchen!

Hoe laat is het dan? Ohw, het bleek al 1 uur te zijn, en ja mannen die buiten hard werken, krijgen trek. πŸ˜‰ Dus wij doekten onze gesprekken even op en ik hoefde niet te helpen. Zo kon ik even de tuin weer in, de zon was inmiddels eindelijk weer eens gaan schijnen.

Links, rechts, zijwaarts, de sloot is de grens. Hekken of schuttingen niet nodig, het uitzicht vanuit de woonkamer is dus dit alles. Het huis heeft dan ook ramen van plafond tot de grond.

Flink ingezoomd, de buren aan de overkant…. Ik was heerlijk aan het genieten van een schouwspel van vogels die over het land vlogen, camera opzij toen ik geroepen werd dat de lunch klaar was.

We aten, lachten, dronken, spraken en zo waren we weer even verder. De mannen werden weer naar buiten gebonjourd zodat wij dames ons doel nog af konden maken. De middag vloog voorbij. Voor we het wisten zaten we wederom gezellig samen aan tafel, de heren hadden hun biertje verdiend. Wij namen een appelsapje en we kletsten nog even na. Ik vloog nog even naar buiten want…

Ik zag de lucht veranderen….

~later meer

26 thoughts on “De zon, weids uitzicht

  • Dit waren of zijn dan ook echt de laatste appels die ik vond aan een boom,, ze hebben meer fruitboompjes nog staan, maar die waren leeg, maar dit, zo in de zon, de achtergrond, net boven mijn macht, maar toch… ja, echt prachtig!

   Like

 1. Nog appels aan de bomen! Die moeten snel worden geplukt, vooraleer de nachtvorst erin bijt.
  Dat klinkt als een heel fijne dag. dagelijks die uitzichten genieten moet fantastisch zijn!

  Geliked door 1 persoon

 2. De laatste appels waren voor degenen die na Eva kwamen. ☻
  Waar we woonden in N-H was het ook een en al sloot, buiten de bebouwde kom warren hekken zelden nodig. Toen. Het zal nu anders zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Nu ook nul hekken, de hekken die je ziet, is om een soort van kruidentuin af te bakenen, ze wonen er nog maar kort, en de tuin moet nog, ze zijn vooral ook nog binnen bezig. πŸ˜‰

   Like

 3. Lijkt wel bij ons. Ook zo mooi om te zien je weides. Appels ziet heel goed uit aan de bomen. Mmmm…
  Vast lekker smaken. Je ziet veel ganzen. Volgens mij woon jij mooie huis. Tegen landschap….. woon je….. XXX

  Geliked door 1 persoon

  • Het is even rijden in dit geval voor je dit hebt, maar er zijn vele plekjes inderdaad, al eerder laten zien dit jaar, even de stad uit of dorp is het eigenlijk. En je kunt dit zien.

   Like

 4. Uhm, mannen die buiten hard werken, krijgen geen trek, die krijgen grote honger πŸ˜† Althans ik wel. Als ik een paar uur buiten ben geweest kan ik wel 3 borden eten op πŸ˜†
  HEt uitzicht was er natuurlijk optimaal voor jou πŸ˜€

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha, ja ze hadden honger, meer dan wij dames, ze hebben lekker geluncht. En dat uitzicht, ja voor mij ideaal zo! Beter dan hier een stenen muur aan het einde van de tuin van een garagebox die niet eens van ons is.

   Like

Reacties zijn gesloten.