Oplossing Ra Ra: De hurkende man bij Lelystad

Zien jullie hem? Aan de overkant? Op de strekdam bij Lelystad. De ultieme hint was natuurlijk dat wij van Almere naar Drachten terug gingen en dat doen wij heel graag over de dijk langs Almere richting Lelystad en dan kom je bij de haven en de Batavia uit. Hier stoppen we met regelmaat even en dit keer, naast de Batavia ook, en toen werd het perspectief anders.

De foto’s zijn op verschillende dagen genomen, bovenstaande is van afgelopen week, het is puur toeval, dat het op deze beide dagen zo grijs was.

Ik vond jullie reacties erg leuk in elk geval, maar nee, mijn haar zat niet in de war. Mijn handwerkjes tot nu toe blijven ook knooploos en vrij zover, ook al vecht ik soms even met een bijna knoopje als ik bezig ben.

het zijn geen struiken of het plafond… van de scheepvaart, hahaha Noch is het een hek of een struik. De uitgebloeide berenklauw, vond ik ook erg leuk om te lezen, deed mij grinniken zelfs. Of de mand van pitriet, macrame, een lamp… het had gekund, maar het is wat groter dan dat allemaal.

Wil je meer lezen over deze Exposure hurkende man? ~klik hier~

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe! Ik ga even aan de haak, en ook nog! Er is een dia scanner in huis gekomen, en die ga ik even proberen aan de praat te krijgen om dan dia’s van Liefste te scannen. (Het is donderdag als ik dit schrijf, ik kan vrijdag pas ergens weer aan de slag voor de volgende skull opdracht, garen is onderweg).

Mochten jullie mij dus even kwijt zijn? Dan weten jullie waar ik mee bezig ben πŸ˜‰

35 thoughts on “Oplossing Ra Ra: De hurkende man bij Lelystad

 1. Aha! Zie je wel dat is het herkende… maar niet wist wat het was… Deze man zag ik al meerdere keren toen we naar Friesland reden. Het is een van de meest fascinerende beelden die er zijn. Heel knap gedaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahahaha, niet zo moeilijk om hier een ra ra van te maken, je moet het alleen even zien inderdaad, als iemand anders dit had neer gezet zo, had ik het ook niet gezien denk ik… Deze kunst kan ik ook wel waarderen, nu nog op een mooie dag als de zon schijnt en de lucht blauw is met witte wolken of zo πŸ˜‰

   Geliked door 1 persoon

 2. Het was dan in ieder geval het kapsel van dit kunstwerk dus ik zat in de buurt hahah πŸ˜† Maar het beeld ken ik. Ik zag het 2 jaar terug nog toen ik naar mijn tante in Friesland ging.

  Jullie ook een goed w-end en succes met de scanner.

  Geliked door 1 persoon

 3. Een stalen kunstwerk dus. Of ik het mooi vind? Les goΓ»ts et les couleurs ne se discutent pas.
  Geniet van een fijn WE, hier belooft het land weer op slot te gaan, oh help….

  Geliked door 1 persoon

  • Ik hoorde het, wij hadden gisteren contact met onze Belgische vrienden in Geel… Hij was jarig, dus even gesproken via de foon, en? Zijn jullie weer in lockdown?

   Like

   • Soort Lockdown. Maar toch nog wat individuele vrijheid. We kunnen eigenlijk nergens meer heen, noch naar winkels, noch gaan zwemmen, noch gaan sporten. Ik had het harder verwacht en weet dus niet of deze voldoende gaat opbrengen. Hoop doet leven

    Geliked door 1 persoon

    • Ik las het inderdaad al, bij jullie is in elk geval meer dicht dan hier, hier zijn de sauna’s en zwembaden nog open, kappers… massage… nog steeds mogelijk. Dus beter bij jullie nu even, ik ben voor… hier ook dus, dat ze even nu streng gaan zijn, maar nee 😦

     Like

  • En je bent er soms in de buurt in het center parc, dus ik zeg, een keertje gaan kijken, er zit nu een heel strand bij ook πŸ˜€ Daar zijn wij nog niet geweest, dat lazen we op internet, 400 meter strand voor surfers en kite surfers.

   Like

Reacties zijn gesloten.