Een Ra Ra

Vandaag eens een Ra Ra. Deze foto nam ik, en ik had al lol met mijzelf en een nieuwsgierigheid of jullie weten wat dit is!

Het gaat om de eer. Ik laat dit staan, en vrijdag geef ik jullie het antwoord, met foto’s natuurlijk!

Ik ben benieuwd!

Even bij kletsen, wij zijn even naar Eemnes geweest <—- klik daar, afgelopen maandag en we zijn beiden weer geprikt en weer even in balans gebracht. Om daarna 1 nachtje in Almere te verblijven, mijn dochter was vrij en kwam samen met mijn kleinzoon even langs. Ze bleven eten en het was super om mijn kleinzoon na zo’n lange tijd weer even te zien! En te knuffelen, wat gaat het toch hard!

Gisteren (dinsdag), reden we weer richting Drachten en gingen we op naar goede vrienden even een dorpje verderop. Samen met mijn vriendin even naar I ntra t uin, om daarna bij ons thuis even wat thee te drinken en bij te kletsen. De dag was weer zo om! Mensen wat vliegt de tijd ondanks dat ook wij minder onderweg zijn, het lijkt sneller te gaan dan snel!

Inmiddels zijn mijn skull shawls weer in zwang, en lopen de bestellingen binnen. Waarvoor ik zo direct zodra de winkel open is, er even op uit moet om garen te halen op bestelling en dan mag ik weer aan de haak. Leuk om te doen! Mocht ik dus iets minder blogs plaatsen, alleen komen lezen, dan weten jullie waarom. Want 1 van mijn rituelen of gewoonten is, om ’s morgens met een kop koffie of 2 te starten met jullie blogs te lezen, mail, en daarna eventueel de rest van social media, maar vaker ook niet tenzij er iets binnen komt aan bestellingen.

Zover weer even up to date met alles. Mocht je willen weten over het hoe en wat van de skull shawls? ~klik hier~

Vrijdag komt dus het antwoord van de Ra Ra, leef je uit zou ik zeggen!

21 thoughts on “Een Ra Ra

  1. Ik denk je haar als je net uit bed komt en het nog niet geborsteld hebt.
    Leuk dat je handeltje weer zo aantrekt. Komt het door Halloween? Maakt niet uit ook natuurlijk, als je er maar wat aan verdient ๐Ÿ™‚

    Geliked door 1 persoon

    • Dat laatste, Halloween, inderdaad ๐Ÿ˜‰ En super klein handeltje hoor, ik wil het bereikbaar maken voor iedereen, heb het in een alternatieve verkoopgroep staan, andere haaksters 3 stuks, hebben al gezegd dat ik te ‘goedkoop’ ben, hahaha ik lees het nu ook even anders ๐Ÿ˜‰ 2 bestellingen al weg, 1 zit eraan te komen, en eentje ben ik voor bezig… maar het garen was er nog niet, wordt nu besteld en vrijdag komt dat binnen.

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.