Wierum 3: Herfst aan het wad

Dat licht he… zo prachtig mooi! De zon ging onder en wij genoten van dit licht, en het uitzicht. met de zon erbij is alles toch net even mooier en zeker in het gouden uurtje.

Ik kon het niet laten natuurlijk, natuurlijk ben ik een heel klein stukje nog naar beneden gegaan, maar niet ver. En dit plaatje is natuurlijk ultiem, de kerk en liefste die zijn filmpjes aan het maken is. De kerk krijgt een prachtige gloed.

En boven het Wad… nog een paar foto’s dan..

De camera en de foon gingen opzij en we genoten echt nog even van de rust en stilte, de vogels, de natuur. totdat… de mensen die er wonen hun honden uit kwamen laten, allemaal tegelijk leek wel… Toen werd het tijd voor ons om te vertrekken. Ik nam nog 1 foto.

We stapten in, reden weg, ik opperde nog, moeten we niet even naar Kollum? Ik denk dat Paul Jansen weer wat nodig heeft en is zo wel thuis in de studio dan. (nationaal FM elke zaterdagochtend, dit is van Liefste en hij doet het bouwen en de techniek eventueel). Nee, dat was niet nodig…

Bij thuiskomst zou blijken, telefoon… en Liefste stapte opnieuw in de bus om toch naar Kollum te rijden zodat de radio de volgende ochtend kon draaien…. Het was een voorgevoel, erger nog, de volgende ochtend en middag zou ik hem weer kwijt zijn, maar ik had weinig zin om mee te gaan.

Hier eindigt deze reis die we op 1 dag gemaakt hebben, een middag. Ik genoot nog heerlijk na, nu nog dankzij mijn blog trouwens.

Mocht je iets hebben gemist?

Wierum 1: Even naar Pake en Beppe
Wierum 2: De eenden


Moddergat 6: Herfst aan het wad: De Schapen

Paesens-Moddergat 6: De schapen

13 thoughts on “Wierum 3: Herfst aan het wad

 1. Ja, ik loop vaak rond dat tijdstip met Bentley in de polder of langs het water maar maak zelden foto’s toevallig eergister toen er zwaar weer aankwam.
  Die kerk zo in dat ligt is wel mooi, mooie foto!

  Geliked door 1 persoon

  • Als je er elke dag loopt dan doe je dat ook niet zo snel meer. Dat heb ik in Drachten ook al. Dat ik mijn camera thuis laat. Vaak toch nog spijt 😂 in Almere al helemaal niet bijna. Tenzij ik er zelf een foto tocht van wil maken. 3x per jaar? 😉

   Like

  • Ja he? In het echt dus nog meer goud, de foto’s doen het echt nog altijd geen recht aan eerlijk gezegd. Puur gouden gloed die avond. of late namiddag. 😀

   Like

Reacties zijn gesloten.