Beste Zangers Wulf: Over de muur

Wij kijken tegenwoordig graag naar De Beste Zangers, en de afgelopen week, hoorde ik een favoriete song van mij, van het Klein Orkest.

Het meest bijzondere aan deze uitvoering? Dat Wulf het naar deze tijd heeft getrokken, het eerste complet is zoals het is, maar het tweede couplet? Wauw, zijn wij vrij?

Zet maar online… weet je het zeker, kijk naar mij! Ik heb het beter! Met elke like….

Zo start het tweede couplet dus… wil je de rest horen? Zie de song en luister ๐Ÿ˜‰

Wat is nou die vrijheid achter dat masker van geluk….

Terwijl het scherm ons terug brengt naar het ijzeren gordijn…

De vogels vliegen van noord naar zuid, omdat ze soms in het zuiden, soms ook in het noorden willen zijn….

Ik zeg, prettig weekend allemaal. Hier? Zoveel te doen, ik heb nog zoveel te doen!

32 thoughts on “Beste Zangers Wulf: Over de muur

  • Ja dat kan, wij hebben het pas ontdekt, dankzij Liefste kijken wij nu wel, kennis over de artiesten ook ๐Ÿ˜‰ In zijn werk soms belangrijk.

   Like

 1. Ik ken het programma niet ๐Ÿ™‚ de zanger niet ๐Ÿ™‚ en vrijheid? Vrijheid ken ik wel zover als we die hier in Nederland kunnen hebben maar echt vrij zijn we natuurlijk niet.
  We zitten gevangen op een planeet waar worden geรฏndoctrineerd door het grootkapitaal en de multinationals, en velen zitten gevangen in het web van social media als twitter, facebook, en Instagram.

  Geliked door 1 persoon

  • Precies daarom, vind ik deze kleine aanpassing mooi gedaan voor een keertje. ๐Ÿ˜€ Wulf, ik had wel van hem gehoord, dat krijg je als met een audio man samen bent en alles moet hebben als hij gaat draaien, maar ik dacht dat hij buitenlands was.

   Like

Reacties zijn gesloten.