Te warm, nog steeds

Picasso-schutting1

Eerst maar eens even het zoekplaatje, ja echt waar, Picasso staat ergens op de bovenste foto, op de schutting, favo plekje, logisch?

Picasso-schutting2

Ik was van plan, om gewoon elke dag even een blogje neer te zetten, wat foto’s te bewerken eventueel, uitzoeken verhaaltje erbij, maar menig blogger weet, dat het meer tijd kost dan je zelf in de gaten hebt. En dat viel dus een beetje in het water door meerdere omstandigheden dan slechts de warmte.

Picasso-schutting3

Liefste die elke ochtend bijna gewoon de deur uit moest en om half 9 al vertrok, waar ik normaal als hij vrij is, alle tijd heb. Nou ja, waar ik eerst telkens tussen 6 en 7 en vaak zelfs voor 6 uur al wakker was, alle rustige coole tijd had om mijn ding even te doen.

Picasso-schutting4

Werd ik nu pas veel later wakker, en was het direct even een ontbijtje maken terwijl Liefste even onder de douche ging en zich klaar maakte voor het werk wat hij heeft gedaan de afgelopen week. Dan denk je nog zelf, als hij zo weg is alle tijd! Maar ja, dan is het moment al aangebroken dat ik vaak aan het lezen ben bij jullie en nu. Zover zat al, Liefste de deur uit? Nog cool in huis? Even het huishouden dan, en als ik dan klaar ben en zelf onder de douche sta, is het alweer lunchtijd.

Kortom, boodschappen eventueel en als ik dan thuis kom, ja dan is het hele ritme van bloggen gewoon weg.

Picasso-schutting5

Het kan natuurlijk wel! Maar de zin is er dan niet meer, of ik denk, straks alvast dan, ik kan toch inplannen, maar nee… Zo heeft een ieder zijn of haar blogritme denk ik zomaar.

Inmiddels alweer weekend, hier, we zien al die heerlijke onweersbuien met regen en hagel, maar het trekt telkens aan ons voorbij. Ik meen het als ik zeg, dat ik mensen hier gewoon de straat op zie lopen om te kijken of die ene rommel uit de wolk en het beetje wind nu eindelijk verkoeling komt brengen. Maar nee! het Noorden blijft zo goed als droog, 3,5 druppels soms even, maar dan is het ook klaar.

Zo ook vandaag de voorspelling? Het Noorden heeft maar 1 druppel uit de wolk staan op de weerkaart, ik zit te wachten op die ene wolkbreuk πŸ˜‰

Hoe staan de zaken bij jullie? Zwemmen op straat? Of nog altijd lekker warm en droog?

Wat is jouw blogritme? Heb je een vast tijdstip? Of blog je elke dag of telkens live?

27 thoughts on “Te warm, nog steeds

 1. Hier heeft het eindelijk veel geregend maar over een periode dus geen volle straten of zo. Dat wordt hier aan de voorkant sowieso wat lastig.
  Ik heb zeker een blog ritme. Ik lees onder normale omstandigheden tussen half acht en half negen blogs. Tijd kan afwijken afhankelijk of ik al klaar ben. Ik drink dan altijd koffie. Mijn blog maak ik voor ik het publiceer en dat plaats ik meestal aan het eind van de middag.

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha, zo grappig, jouw ritme, moest ik aan denken toen ik het schreef, van jou, weet ik dat inderdaad, daar moest ik dus aan denken… als John dit leest dan… πŸ˜‰ Heerlijk lijkt mij die regen, hier staat dat het nu nog maar 20 graden is, zelfs in huis maar 22… en toch, voelt het nog steeds alsof het 30 is hier… voor mij dan.

   Geliked door 1 persoon

 2. Regen …wat is het ook alweer ?? Ik hoorde van de week op een nacht wat gerommel en sprong mijn warme bed uit om alvast het raam op de voor slaapkamer dicht te doen voor de voorspelde hoosbuien ..
  Het ging niet door !!
  Gister moest ik om 6 uur een too good to go box ophalen en ineens voelde ik wat op mn rug vallen … het bleek iets te zijn wat dus in de volksmond regen heet ..De hoeveelheid liet dan ook te wensen over .. en verder is het hier op DIT moment mistig …kijk en nu komt het …. daardoor is het koel !!
  Buiten is het nu 21.7 jaha echt !! En binnen is het 24.5 dus daar moet de warmte nog wegtrekken …
  Ik heb me aangepast op de warmte .. en de dingen gedaan die moesten en ja daar viel brood bakken ook onder … s Avonds lekker een rondje rijden met alle autoraampjes open .
  Ik ben blij dat ik niet meer hoef te werken dat dan weer wel !!
  Voor de mensen die moeten werken is het afzien

  Geliked door 1 persoon

  • Zoals ik al schreef,, zegt de mobiel, ik zeg het er even bij, dat het nu maar 20 graden is, in huis, is het maar 22 graden, wat we in de winter eventueel even stoken in de late middag…. maar voor mij voelt het nog altijd als 30 nu. Erg irritant, hahaha

   Like

  • het is dan ook niet of je tijd zat hebt, maar een bepaald ritme om te bloggen en te lezen, die heb ik overduidelijk zelf πŸ˜‰ Is die tijd verstreken? Hoeveel tijd ik ook nog moge hebben, dan ben ik er gewoon niet πŸ˜€

   Like

 3. De meeste blogs lees ik ergens in de vroege ochtend of tussen wat werkzaamheden door. Een blog maken doe ik meestal in de avonduren als het wat rustiger is. En water mag hier ook vallen. Op de een of andere manier valt het hier telkens ernaast.

  Geliked door 1 persoon

 4. We hebben regen gehad, En onweer. Van beiden te weinig om op te frissen en dan ook nog grotendeel in de nacht.
  Het is droog, niet bloedheet maar zo plakkerig dat ik me voel als een klont kandijsuiker. :-/

  Geliked door 1 persoon

  • Nou de winter nu ook weer niet perse, ik ben dan meer herfst nog mooie dagen mens of begin van de lente de eerste zon komt weer warmte brengen, ertussen in dus πŸ˜€

   Like

 5. Ik zit hier met de iPad buiten op het overdekte terras te genieten van de regen die verkoelend en gestaag uit de hemel valt. Wat een heerlijkheid!
  Er zit geen regelmaat in mijn bloggen. Mijn hoofd moet er naar staan.

  Geliked door 1 persoon

 6. Picasso kan zich goed verschuilen in de schaduw van de boom.
  Een logje schrijven is best wel even werk.
  Twee keer een plensbui gehad, de eerste was het heftigst.
  Maar in huis help het niet om koeler te worden. Hans

  @ Roodkapje zit al dagen in mijn hoofd te spoken.

  Geliked door 1 persoon

  • Heerlijk die serieuze buien, hier lijken ze ’s nachts te vallen wat we niet opmerken en als je wakker wordt, is het nog niet echt koel… windstil…

   Like

 7. Neen, ik heb HELEMAAL geen blogritme. Lees als ik zin en tijd heb, en schrijf als ik zin en tijd Γ©n inspiratie heb.
  Bloggen moet voor mij volledige vrijheid inhouden, zowel wat lezen als schrijven betreft. Anders krijg ik het gevoel terug in mijn vorig leven van ‘moeten’ te stappen, en daar ben ik nu net iets te oud voor.
  Niet voor niets heb ik hier uitzicht op mijn houten bank in de tuin met de zelf geverfde woorden ‘niks moet, niksen mag’

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha, ja ooit.. in Almere, hadden we fonteintjes en ooit heb ik daar mee zitten spelen op deze manier, en die zijn toen zo mooi geworden, bevroren water… ik zal ze wel weer eens een keertje opduikelen, en nu dacht ik… kan met deze ook, maar dit is wel minder mooi geworden. πŸ˜€ Onthou het, en gewoon doen!

   Like

Reacties zijn gesloten.