Helpt dit? Cooling down ;-)

ijssel9

Op de IJssel.. heel veel regen πŸ˜‰

Keep it cool!

Fijne zondag iedereen!

18 thoughts on “Helpt dit? Cooling down ;-)

  • Oh, ook zalig! Buitendouche hebben we niet, gelukkig wel een gewone douche πŸ˜‰ dat is sowieso fijn en dan een plantensluitje, is ook lekker, even vernevelen zo nu en dan.

   Geliked door 1 persoon

   • We hebben de douche ook zelf gemaakt hoor. Een put met keien gemaakt, vlonder erop, vlonder tegen achterwand, tuinslang erachter en douchekop erop aangesloten. We gebruiken een stuk zeep dat de bodem niet aantast. Iedere dag genieten we van onze douche, ook vorige winter hebben we geen enkele ochtend de koude ochtenddouche overgeslagen. Ik kan het iedereen aanraden want ik dacht ook dat ik zoiets nooit zou kunnen. Het geeft je een geweldig goed gevoel nadien, iedere ochtend weer.

    Geliked door 1 persoon

    • Ja i know, ik hou ook van koude douches, moet wel oppassen met mijn spier aandoening, maar het is heerlijk inderdaad, net als even in koud water rond zwemmen. tintelingen, alles weer even voelen dat het werkt, alles laten stromen πŸ˜€

     Geliked door 1 persoon

 1. Een foto helpt niet veel πŸ˜† Maar het is hierbinnen nog steeds niet zo warm als buiten, al komt er elke dag wel een halve graad bij. Maar tegen de tijd dat het binnen niet te houden zou zijn wordt het alweer lekker koel ‘s-nachts en kan alles open.

  Geliked door 1 persoon

  • Hier dito πŸ˜€ Dit huis blijft lekker koel ook binnen, alleen de hordeur zit er nog niet in, en dat is even een crime, maar verder, kan Picasso ’s nachts lekker buiten spelen, doet hij ook, ligt hij in de tuin op zijn paal te slapen, hahaha

   Like

Reacties zijn gesloten.