Ik riep zijn naam en…

LO2

Omaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ging het al in de gang toen we nog aan kwamen lopen en hij ons nog niet zag.

Iets was wij niet hadden verwacht, ik niet althans. Na zijn eenkennigheid, extreme eenkennigheid, werd het wel al iets beter, maar nu, kwam hij op mij af.

Dat maakt het natuurlijk extra leuk ๐Ÿ˜€

LO1

Foto’s zijn genomen door papa, mijn vraag was, schiet maar wat hier en daar, ik wil niet model zitten, hoeft hij ook niet ๐Ÿ˜‰ Juist niet!

Nou bij deze… mijn nu al veel te grote kleine man! Ik heb het even aan de hand van mijn eigen foto bieb op de foon opgezocht. 25 feb. heb ik hem voor het laatst gezien!

Tot afgelopen maandag… 22 juni… Dat is dus gewoon 4 maanden.

Ook nu, zal ik hem pas over een maand ongeveer weer zien. Als ik weer naar fysio mag.

 

34 thoughts on “Ik riep zijn naam en…

 1. Dat moet pijn hebben gedaan, je kleine man zo lang missen. Maar ook dubbel genieten bij het inhalen van de verloren tijd. Je ziet ze gewoon allebei heel hard genieten, de kleinzoon รจn de oma. Hart-verwarmend.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, absoluut, zeker als je weet dat hij 9 april jarig was en dus… kon ik er niet zijn.. mijn dochter 6 mei… dus… dat.. dus het was echt even heel erg fijn!

   Geliked door 1 persoon

  • Dat is zeker fijn, dat oppassen deed ik al niet, maar kwam ook door zijn extreme eenkennigheid, als hij alleen maar gilt en schreeuwt voor zolang zin ouders weg zijn, is niet echt prettig, dus hier moeten we het weer oppakken eventueel. Maar qua vaste dag oppassen wordt wat lastig met mijn LAT relatie ๐Ÿ˜‰

   Like

  • Jawel, zeker wel, maar niet zo vaak, daar is hij te onstuimig voor, hahahaha paar keer geprobeerd maar ja, 2 tellen, weg, kiekeboe, weg… dus uiteindelijk werden dat vroege ochtendgesprekken met mijn dochter, ook belangrijk ๐Ÿ˜‰

   Like

 2. 4 maanden is lang maar het was noodzakelijk. We hebben, zo is de verwachting het virus goed onder controlle en daar deden we het toch voor.
  Nu heb je ‘m weer gezien en een maand is zo voorbij ๐Ÿ™‚

  Geliked door 1 persoon

  • Een maand is zeker zo voorbij, het enige jammere is, dat wij in de familie 2 belangrijke verjaardagen hebben moeten missen, of ik dan… van kleinzoon en dochter. Maar dat komt zeker goed ๐Ÿ˜€

   Like

Reacties zijn gesloten.