On the Road again/Lauwersoog

LM1

Na een paar dagen even offline te zijn geweest, zo goed als, ben ik er weer! Wij waren even een dagje onderweg, gisteren even bij komen en de boodschapjes weer doen, na genieten vooral ook. Wij waren even voor mijn moeder onderweg en toen zei ik in de vroege ochtend; “Waarom nemen we niet een tas met zwemkleding en handdoeken mee? Gaan we even door naar het Lauwersmeer, lekker zwemmen!”

LM2

Liefste keek naar buiten en zag de grauwe lucht, echter was het wel benauwd en over de 20 graden. “Niet kijken hoe het eruit ziet, maar hoe het voelt, zwemmen heb ik ook wel in de regen gedaan, dus. En we kunnen even kijken of jouw neven in de haven liggen straks, even langs wippen.”

LM3

Dat was een goed plan! Langzaam aan werden we wakker, ontbijt ging erin, wat huishouden en cadeau dochter kwam nog even met ons lunchen later op de dag. We maakten ons op om te gaan rijden. Rond 2 uur was het zover, we gingen op pad!

Eerst naar Rinsumageest om bij hobbydoos.nl de ringen voor mijn moeder op te halen voor haar haakwerken en toen rustig aan door naar Lauwersoog.

LM7

De aan rij route is altijd hetzelfde voor ons, dus dacht ik, dat laat ik maar eens zien. Deze foto’s zijn allen al rijdend vanuit de bus genomen. De brug, dan alvast de haven in kijken.

LM8

Als je weet waar je moet kijken, zou je het al kunnen zien of ze in de haven liggen, al terug zijn van vissen, of dat ze nog onderweg zijn. Je weet het nooit. Niet als je zomaar even langs gaat πŸ˜‰ Liefste kijkt alvast even.

LM9

Op het terrein, zagen we ineens dit jacht even hangen over de weg heen, bijna dan. We reden door, de neven lagen er niet, dus vroeg ik of Liefste even naar het einde wilde rijden, naar de pier dan maar, daar was ik nog niet geweest.

LM10

Yep, weer een beetje scheef, maar ik stond ook scheef, de camera was dus wel recht, ik stond scheef, hahaha Hier stopten we dus even en ging ik even los met mijn camera.

~later meer

21 thoughts on “On the Road again/Lauwersoog

 1. Mooie plek was daar. Leuk eens weer terug te zien oude plekjes. Maar daar is wel mooie omgeving te kijken. Ik hou wel erg van. De laatste foto beetje scheef. Geeft helemaal niet. Ik vind juist mooi. Het wel gelukt om te foto’s maken. Fijn weekend gewenst. XX

  Geliked door 1 persoon

 2. Zwemmen met regen? Er is niets lekkerders. Vind ik dan. En idd hoeft de zon niet te schijnen als je gaat zwemmen. Hier is dat zeker geen noodzaak met het zoute water.
  Uiteraard wilde jullie even nagenieten van het bezoek van je ouders. HEt was ook alweer even geleden natuurlijk.
  GW πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

  • Dat is ook heerlijk! Zwemmen met regen. Waar wij dan zwemmen daar is brak water πŸ˜€ En absoluut! Maandag of dinsdag zie ik mijn dochter weer even, nog langer geleden :O

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.