A Change of Plans

zonnehoed4

Zo kan het gaan, zo ben je bezig met het plannen en zorgen dat de boel aan kant is omdat je ouders komen. Zo kom je terug uit de supermarkt terwijl Liefste in de auto heeft gewacht en zegt… “Ik heb een probleem voor morgen….”

Wat dan?

“Ik ben net geboekt voor morgen, van 11 tot 18.00 uur.”

Uhhhhh ja… “Maar je ouders kunnen gewoon komen hoor, jij bent dan toch thuis!

Jawel, zeg ik, maar ik denk dat ze ook graag hebben dat jij er bent! Ze komen niet alleen voor mij, ook voor jou!

“Neeeheeeeeeeee, vast niet!

pimpelmees2

Echt hoor, mannen πŸ˜‰ In de auto, ik bel mijn moeder die ik net nog even had gesproken, omdat ik weet dat ze iets specifieks drinkt, en dochterlief telkens de verkeerde mee neemt, had ik mijn moeder even gesproken net in de winkel.

Ze neemt op, ze staat op luidspreker. Ik vertel en zeg wat Liefste heeft gezegd, dat ze gewoon kunnen komen, alleen dat hij van 11 tot 6 draait dan, dan is hij nog niet thuis, dan moet het nog afgebouwd worden… vanaf een SkΓ»tsje ook nog!

Inderdaad, ik had gelijk, ze komen ook voor Liefste, natuurlijk komen ze ook voor hem! Ze zijn allang blij dat ze zo’n lieve schoonzoon hebben die goed is voor mij πŸ˜‰

pimpelmees3

Kortom, er is een change of plans, van druk zijn met je ouders, ineens plannen voor vandaag, vroeg ontbijt, vroeg eruit, ik ben er al uit, hij ligt nog even πŸ˜‰ 8 uur ontbijt, om 9 uur moet hij zijn flight cases laden en boxen, en alles wat hij nodig heeft voor het geluid. De horeca wordt weer wakker, fijn dat Liefste als 1 van de eersten wordt gebeld.

Zo heb ik even een dagje voor mijzelf, kan ik rustig aan nog wat dingen doen in huis, koken alvast, en ook hier, zal de dag vast en zeker weer omvliegen. Mijn ouders komen wel degelijk, maar dan morgen (zondag)!

Note: de vogel, ik heb geen idee eigenlijk of dit nu de koolmees is of de pimpelmees, foto’s zijn van 2019 in de oude opstelling van de tuin, en van verre achter glas geschoten.

Wordt er bij jullie weleens radicaal wat omgegooid in een planning?Β 

34 thoughts on “A Change of Plans

  • Nee, echt niet, hahaha hij is al tig keer bij hen geweest, en zij bij ons, maar dan bij mij thuis, dit is de eerste keer dat ze in zijn huis komen.. kortom, juist dan willen ze dat hij er ook is natuurlijk! Dat krijg je in een LAT relatie. πŸ˜‰ Hij denkt eerder dat hij niet zo belangrijk is voor anderen. Dat hij er niet toe doet.

   Geliked door 1 persoon

 1. leuk dat ze komen. Bloem is zeker mooie bloem om te zien. Ontmoetingsangst heeft manlief? Dit klinkt niet zo best…..Het word dan drukke bedoeling daar. Koolmeesje is dit. Deze foto’s van verleden jaar. Bij ons komen niet meer. Kom door de buren katten hebben. Vogelhuisje weg gehaald. 1 poes zat bij ons balkon. Ik wilde niet hebben. Eigen balkon blijven. Koekeloeren bij ons. Weg is ie. Fijn dag gewenst.xx❀️

  Geliked door 1 persoon

 2. Nee, bij ons is w-end heilig maar ik kan me voorstellen dat je vriend staat te trappelen om weer aan de slag te gaan en zijn werk vindt normaal sowieso al doorgang in het w-end vermoed ik zo. Ik ben doordeweeks altijd redelijk druk en ook buitenshuis, dus in het weekend ben ik thuis of ik ben vissen met de zoon maar dat is gepland dan.
  De vogel is 100% een koolmees.

  Geliked door 1 persoon

  • Nou… ja, in eerste instantie wel, maar goed, het is even geleden allemaal, nu zwaar humeur, net weg… omdat het zoveel werk is, hij zegt net, ik beleef er weinig plezier meer aan… dus nieuwe knopen om door te hakken, daar kan ik hem niet bij helpen! Hij is nu draaien, met grote tegenzin, en we weten het he.. geen lol meer in je werk, betekent wat anders doen…

   Like

 3. Een koolmees heeft een zwarte pet tot over de ogen en een pimpelmees een klein blauw petje..
  Plannen zijn er om omgegooid te worden als dingen anders lopen ..
  Veel plezier morgen

  Geliked door 1 persoon

 4. heerlijk als je gewoon j e plannen kunt veranderen lekker flexibel ik hou daar van, maar niet iedereen kan daar evengoed mee overweg πŸ™‚
  heerlijk dat je ouders ook zo goed met je verkering overweg kunnen πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

  • Oh ja, op het laatste, ze zijn echt heel blij met hem, als het mij goed gaat, zit de rest ook wel goed πŸ˜‰ Flexibiliteit, ja ooit was ik daar heel makkelijk in, nu is het voor mij juist wat lastiger, instellen op. Als de dag er eenmaal is, maakt het niet zoveel uit wat er gedaan wordt en hoe…. Nu is het fijner, omdat het een dag later is gepland, dus heb ik meer tijd, hahaha

   Like

 5. Ik kan er steeds moeilijker mee om als zoiets totaal onverwacht wordt veranderd. Ik vind het wel K.U.T. Voor jou en vooral voor je ouders. Ik kan me voorstellen dat ze popelen om hem te ontmoeten. Hopelijk kan het op een andere keer.

  Geliked door 1 persoon

  • Ze kennen hem al hoor, whahaha Punt is, dat wij zover uit elkaar wonen, dus even naar Friesland vanuit het midden is toch even anderhalf uur rijden voor je er bent. πŸ˜‰ En meestal waren we meer bij mij dan hier bij hem. Dus dat is de reden dat het nog niet is voor gekomen, en natuurlijk, kwam de corona ook nog… dus ja…. het stond al in de planning, het wordt wat later πŸ˜‰ MORGEN πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

 6. Ik dacht dat een KOOLmees een zwart kopje heeft, Kolen (om te stoken) = zwart. Zo onthoud ik het alleszins.

  Fijn dat je ouders soepel zijn een jullie beiden samen willen zien.

  Hier worden de plannen geregeld totaal omgewisseld hoor, ik heb daar totaal geen moeite mee, soepelheid troef.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s