Groningen: Oostwold – Midwolda

oostwold1

Zoals ik gisteren al vertelde, was in in juli 2018 voor een Pitch en Putt NK in Oostwold. Wel grappig want anderhalve week geleden ging ik even samen met Liefste naar Midwolda. Ik had er weleens van gehoord en we reden in het begin van de avond naar Midwolda. Midden in het dorp net voorbij de kerk, had Liefste een afspraak om iets op te halen. Hij had iets gekocht. Vandaar.

oostwold2

Ik zei nog, geen idee of ik hier ooit geweest ben, het komt mij niet bekend voor in elk geval. En op de terugweg stopte liefste zelfs nog even bij het kerkje van Midwolda. Waar ik in het avondzonnetje de kerk op de foto heb gezet. Dat komt natuurlijk nog ergens vanzelf voorbij.

oostwold3

Terug naar juli 2018, Oostwold dus. Ik speelde toen nog niet, volgens mij, geen idee meer, maar aan zoiets als dit kon ik toch al niet deelnemen. Volgens de vriend van toen waar ik verbleef, zou ik het goed kunnen vinden met de eigenaresse van de baan… ja vast.

oostwold4

Ik werd voor gesteld, en over gelaten aan, wat ik al gewend was inmiddels, in afwachting van mee naar de gastvrouw, of los gelaten worden. Ik werd los gelaten, ze had nul interesse in mij te leren kennen of iets. Goed, dan ga ik in mijn eentje wel de dingen doen. En wat mijzelf opvalt, toen ik deze foto’s terug keek en zat te bewerken, gewoon verkleinen etc.

oostwold5

Is dat ik mij vanuit verveling heb voort gesleept, want, de mensen die ik wel kende en goed mee om ging in dat jaar, stonden allemaal op de baan, en deze was vrij klein, waardoor ik niet mee kon de baan op. En ik zie dat ik vele foto’s ‘scheef’ heb genomen, de horizon is niet echt mooi recht.

oostwold6

Dus ging ik maar wandelen en zou wel zien waar ik uit zou komen, water had ik al gezien in de verte, dus hop die kant op. En die blauwe dingen.

oostwold7

Dan kom je nog een gedicht tegen…

oostwold8

En het water waar ik tegen aan liep. Water is altijd goed, normaal gezien!

oostwold9

Gras, stenen, water… helder… weerspiegeling.. ja het was er allemaal.

oostwold10

horizon scheef…

oostwold11

Ook hier, echt, de foto is alleen verkleind, verder niets mee gedaan… het klopt net niet eigenlijk, vind ik dan.

oostwold12

Het perspectief is het net niet… denk ik… achteraf gezien nu ik het zelf terug zie.

oostwold13

zelfs deze is uit het lood, tsjonge!

oostwold14

Oke, een redelijke, het zijn wel mooie huizen of niet dan?

oostwold17

Leuk pandje, ja ik heb er ook omheen gedwaald, maar ik zie verder nul foto’s in het archief, kortom, het was niet interressant genoeg of ik verveelde mij, geen idee meer.

oostwold18

In elk geval, had ik die blauwe dingen gevonden waar dit blog mee start die foto… Het is een sluis, niet alleen een brug…

~later meer.

16 thoughts on “Groningen: Oostwold – Midwolda

 1. Tweede foto lijkt wel gepletterd dode dier. Vreemd gezicht. Maar je bent mooie omgeving geweest. Brug is dan nog niet klaar. Raar gezicht blauwe palen zo op de foto.Old school leuk eens te zien. Mooie reeks foto’s gemaakt uit deze omgeving. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Zit ik hier te lezen, krijg ik mail van jouw binnen. Gebeurt toch wel vaker zo nu en dan ๐Ÿ˜†
  Misschien was het maar goed dat deze vrouw geen interesse toonde en jij je eigen ding ging doen. Maar mensen die geen interesse in andere mensen hebben, ik heb er niets mee. Wat me dus eigenlijk.. never mind ๐Ÿ˜›
  Die sluisbrug is helemaal geweldig. Sluizen, bruggen, water, meer hoef ik niet. Oh ja, schepen en hengels ๐Ÿ˜†

  Geliked door 1 persoon

  • LOL John… wat kan een blog ook therapeutisch werken niet? whahaha ja, dat gebeurd vaker van de mail en zo, en reacties… Nou, morgen dus die sluis/hefbrug volgens Sjoerd… gaan we opzoeken en er komt nog een riedel foto’s aan. ๐Ÿ˜‰

   Geliked door 1 persoon

  • Oh niemand heeft mij laten vallen hoor.. hahaha het werd gezegd dat die vrouw mij leuk en aardig zou vinden, ik zie het allemaal wel…. zoals meestal en altijd, afwachten ๐Ÿ˜€

   Like

Reacties zijn gesloten.