De vissers ontmoeten

lo36

Liefste had mij dus gevraagd of ik wist met wie ik had gesproken aan het begin van deze steiger toen ik er net op wilde gaan. Nee dus, hoe moet ik dat nu weten? Ik kom hier pas voor de tweede keer.

lo38

Terwijl de LO8, waarop wij aan het wachten waren binnen voer en kwam. Zag ik ook de mannen staan bij het net wat uithing. Ik had nog altijd geen idee. Liefste vertelde mij ineens… ‘Je sprak met denk ik!!! De rijkste man van Paesens-Moddergat.’

Uhhhhh

lo37

‘Dat is oom Durk… de vader van Neef Leo.’

lo41

En daar staat ie dus… met achteraf, met 1 van zijn kleinzonen…

lo39

De mannen van LO13 stonden nog bij het net te kijken terwijl de LO8 dus tegen hen aan meerden. Oke dan? Wist ik veel!

Liefste liep door, ik huppelde er eigenlijk achteraan, niet wetend wat te verwachten, dan hou ik mij een beetje in, nu nog wel πŸ˜‰

lo40

Liefste liep rustig door en ineens hoorde ik hey! En het was niet neef Leo nog, die was nog aan het aanmeren. Het bleek Neef Peter te zijn, broer van neef Leo. Ohw… Oom Durk, 2 neven, met hun zonen, kortom, ik werd meteen even in de Visser familie gedumpt.

lo42

lo43

lo44

Er werd gevraagd of wij koffie wilden toen ook Neef Leo zich bij ons had gevoegd. Zij wisten al wie ik was, ze zitten ook op FB en zien van alles voorbij komen πŸ˜‰ Natuurlijk wilde wij koffie, en over perspectief gesproken, als dan ineens bekend wordt wie de mensen zijn, er een connectie blijkt te bestaan, dan verandert opnieuw je perspectief! Ik had immers al wat verhalen gehoord, niet van de andere neven, want er kwam nog een neef aan… ook een Peter… die maar even bleef, het bleek een kleine reΓΌnie te zijn inmiddels.

Wetend dat wij allen gezond zijn, nog steeds, was het mogelijk om op de LO13 samen koffie te drinken en ook deze kant van de familie te leren kennen, eindelijk!

 

20 thoughts on “De vissers ontmoeten

 1. De rijkste man van… Ja mij zegt dat niet waar hij rijk mee is πŸ˜› Vissen is een enorm mooi vak. Ik ben blij dat ik het gedaan heb.
  Leuk dat je meer een meer in het geheel opgaat. Geniet ervan. πŸ™‚

  Liked by 1 persoon

  • Denkt ie he… hahahaha ja nou ja, als jij jouw 5 zonen elk een huis kunt geven… woops… πŸ˜› Anyway, sociaal is oom Durk niet, hahahaha echt totaal niet! Maar goed, dat is zijn makke, zeggen zelfs eigen zonen dus πŸ˜‰ En ja… leuke tak van de familie, tenminste, deze neven dan πŸ˜‰ Er schijnen er nog een boel meer te zijn.

   Like

 2. Wat leuk dat jullie je oom Durk… de vader van Neef Leo ontmoeten. En nog meer ontmoeten. Hun zijn echt vissers. Knap bootje hebben hun. Echt wel best zwaar werk om te doen. Gelukkig was toen mooi weer. Liefst geniet ervan. Leuke foto’s geworden. Fijn weekend. XX

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s