Even een visnetje halen

lo1

Van de week vertelde ik al en liet ik zien dat wij even naar Rinsumageest waren geweest om ringen op te halen voor mijn haakwerk. Daarna, dat wist ik al, zouden wij door rijden naar Lauwersoog. Daar in de haven, ligt eventueel als hij binnen is, de vissersboot van een neef van Liefste.

lo2

Liefste wilde vorig jaar al dat ik hem zou ontmoeten, neef Leo. Er zijn meer neven die zo heten en 1 daarvan heb ik al ontmoet in Bornwirdt, hij heeft namelijk een theetuin. En nu, zou ik dan eindelijk na een paar mislukte pogingen zijn andere neef Leo ontmoeten.

lo3

Maar ja, voor wij er waren, kregen we nog even de open brug, een olietankertje moest door de sluis heen. Daarna konden we zo de haven in rijden, alleen was neef Leo nog niet binnen, die was nog onderweg van zee terug naar de haven.

lo4

Dat gaf mij de gelegenheid om eerder uit te stappen en lekker even rond te dwalen in de haven van Lauwersoog.

Heerlijk!

lo5

Het doel was, een stuk visnet halen voor Picasso, Liefste is namelijk bezig met een krabpaal en huisje te maken voor Picasso. Idee na idee komt op en ja, als je dan toch een neef hebt die vist voor zijn brood, dan kun je even afspreken en een stukje net halen natuurlijk!

~wordt vervolgd.

18 thoughts on “Even een visnetje halen

  1. Nu ben ik natuurlijk enorm benieuwd wat er gemaakt gaat worden. Dat wordt geen gewone krabpaal zo te lezen.
    Het weer was toen beter als nu, maar nu meer normaal voor de tijd van het jaar.

    Geliked door 1 persoon

    • hahaha, het project is door de regen iets naar de achtergrond gedrongen, de basis is volgens mij klaar, volgens mij is hij nu aan het bedenken met het gedrag van Picasso observerend hoe hij de de kat bovenin krijgt eventueel zonder nog verder te zagen aan de ronde plateaus… van nu al 2 hoog… 😉 Onderop een huisje… hahaha visnet bedoeld samen met nog touw ook… dat hij via dat gaat klimmen omhoog… ik zal even kijken of ik nog wat foto;s kan maken, tot het klaar is.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s