Papa komt thuis!

kleinzoon-ziet-papa1

Een dikke vette lach als papa thuis komt van zijn werk.

Ik vind eigenlijk inmiddels, dat er te weinig wordt gezegd en vertelt over de andere beroepen dan in de zorg. Papa, is namelijk buschauffeur en moet gewoon werken, de schema’s zijn aangepast, er hangen linten in de bussen, men moet achterin instappen, maar het blijft een risico voor papa, om te gaan werken elke dag opnieuw!

Ik zeg hulde aan allen die op en met het OV werken en net zo open en bloot worden gesteld elke dag aan de shit van nu die rond gaat. Net als al het winkelpersoneel van supermarkten en drogisten en alle andere winkels die open zijn en waar mensen als gekken op afkomen omdat ze weer open zijn.

Wanneer gaan we een shirt of bord voor hen ophangen?

Al vanaf het begin, zeg ik elke dag dank je wel tegen al het winkel personeel wat ik tegen kom en mij helpt. Omdat ik zie, dat zij het lastig hebben ook, waar naar mijn idee niet zo bij stil wordt gestaan, tijd om hen ook dank je wel te zeggen.

Toch?

23 thoughts on “Papa komt thuis!

 1. Wat heerlijk dat papa thuis komt. Dit geeft toch van gevoel. Nu kunnen weer genieten. Smileys op zijn gezicht. Schatje om te zien op de foto. Buschauffeur is hij. Achterin in stappen klopt. Ik ben geen 1 keer in bus gestapt sinds corona toestanden. Brrrr… overal zit bacterie eraan. Gelukkig is weer thuis gekomen. Lekker genieten.

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel, dat zal ook hij zeker waarderen πŸ˜€ En ja, een moppie kan hij zijn en ogen, maar vergis je niet, mijn dochter heeft haar handen vol aan hem, hahaha

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik zit elke dag wel te kijken op de route naar huis of naar werk, maar ik zie nergens een bedankje voor de winkels. Dat is jammer, want geloof me, het is een stuk zwaarder. He.. ik zeg niet dat ik het zwaarste beroep heb, ik zou nu ook niet in de zorg willen werken, maar toch. Elke klant heeft het er over, niet iedereen is het er mee eens. Maar ik bedank iedereen die vandaag de dag die in de winkels werken. Als ik er ben natuurlijk. πŸ˜‰

  Love as alwyas
  Di Mario

  Geliked door 1 persoon

  • Ik zeg ook niet het zwaarste, zoals de verpleging, maar wel zwaar, ik zie zelf hoe het er inmiddels aan toe gaat hier in de omstreken, mensen laten het los.. heel erg… velen gaan al zonder wagentje of mandje weer de winkel in.

   Like

 3. Ik ben altijd vriendelijk tegen hen die me helpen in winkels en zo, ook al voor COVID, maar ik ga niet klappen, buigen, of bedanken nu omdat een ander zegt dat ik dat moet. Respect voor iedereen die een vitaal beroep heeft zoals mijn zoon ook, maar ik doe niet mee met klapvee gedrag.

  Geliked door 1 persoon

  • Oh wij ook niet… dat klappen of zingen… maar een shirtje misschien ophangen… daar doelde ik eerder op of een bord… hebben we nu ook nog niet hoor, of het er komt weet ik ook niet. Het gaat mij er meer om dat we het over de zorg hebben met name op tv… maar dat deze beroepen alleen maar onder vitale beroepen vallen en niet genoemd worden…. dat mag inmiddels ook wel een keertje…

   Like

 4. Een schatje.πŸ˜—
  Je bent niet de enige die dit naar voren haalt en je hebt gelijk.
  Maar de verzorgenden krijgen met meer ellende en emoties te maken, dat zal het hem doen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik heb respect voor iedereen die op dit moment aan het werk is ..
  Niemand heeft de keus om te komen of thuis te blijven …je moet gewoon op je werk komen .
  Wij zijn met pensioen en kunnen daardoor thuis blijven of op stap gaan en mensen mijden ..
  Die luxe heb je gewoon niet als je nog werkt ..
  Dus hulde ..applaus en respect voor iedereen die werkt

  Geliked door 1 persoon

  • Voor mij ook erg makkelijk nu om thuis te kunnen blijven, maar inderdaad, hulde voor hen die wel moeten werken, zelfs hier in de straat, momenteel ligt de boel zelfs open voor onze deur, hahaha riool.. afvoer…

   Geliked door 1 persoon

 6. πŸ™‚ ik bedank iedereen altijd die iets voor me doet, of me helpt,
  een vriendelijk woord is gauw gesproken toch.
  dank je wel papa ❀

  Like

Reacties zijn gesloten.