Nieuwe week.

work1

Nieuwe ronden, nieuwe kansen zeiden we toch? gaat dit nog op?

Goed, als dit online komt is het nog middernacht, maar ik weet nu al, dat ik straks om 7 uur wakker ga worden zo ongeveer, want ze zijn de riolering in de hele straat aan het vernieuwen, alles ligt open en gaat nog open. Dit duurt tot ergens in juni, en was al gestart voor het virus aan kwam zeilen. Ook voor deze mensen… petje af!

work2

Dit stinkt 😉

work3

Zien jullie links, de wandelgangen en ingangen tot de woonhuizen, fietsers afstappen… nou uhm… je moet goed opletten voor je de voortuin uit loopt, want er komen zelfs motoren voorbij al rijdend. fietsers, scooters….

work4

Gelukkig, als ik de hoek om ga dan zie ik pracht en praal…

work5

Helaas, bijna uitgebloeid, ik was te laat 😉 Maar ook dit, krijgt een vervolg, ik ging gewoon een stukje fietsen, ook ik dien in beweging te blijven.

21 thoughts on “Nieuwe week.

  • Het moet inderdaad gebeuren, ook dit is al oud hier, dus ja.. duidelijk, als je de oude riolen ziet, tegen de nieuwe die gesjouwd wordt in de eerste foto… Punt is, dit is een doorgaande route ook nog… een tussenweg naar een grote Aldi en nog even verderop een winkelcentrumpje…

   Geliked door 1 persoon

 1. Onee dit ook nog. Ik hoop dit gauw opgelost worden. Laten dan hopen dan werkers ziek worden. Met deze toestanden. Dan blijft het stil. Bij ons ergens anders is ook dit gebeurd. Dan ligt het stil. Het moet ook gebeuren bij jou. Lastig weer. Binnenkort moet bij ons ook gebeuren. Maar daar hoor ik niks meer van. Laat maar weg blijven. Sterkte daar. 🌷

  Geliked door 1 persoon

 2. Oei, een trauma herleeft. Nog niet zo heel lang geleden dat hier de straat bijna een jaar openlag vanwege het vervangen van alle kabels en het riool. Een drama.
  Tja, te laat voor een foto? ik denk niet dat dat bestaat. En je maakte de foto sowieso toch 😛
  Laat dat vervolg maar komen. Ben benieuwd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s