De laptop of De Zeven Zussen

De_Zeven_Zussen_Lucinda_Riley1

Gisteren schreef ik het begin over mijn laptop en ‘what happend’. Nu verder met hoe het af is gelopen. Ik dacht echt, dat ik de laptop minimaal een week kwijt zou zijn, dat deze bij mijn ouders zou zijn, en dat ik slecht nieuws zou gaan krijgen, daar had ik mij op ingesteld. Maar treuren? Niet echt, kon er eerder om lachen, nog zoveel andere dingen te doen, kortom, ik zou mij wel vermaken!

In dit geval kwam het boek op, De Zeven Zussen, nu had ik dat enige weken terug in DWDD gezien. Daar werd vertelt dat het al enige tijd uit was, 7 boeken in totaal, en nummer 6 komt binnenkort pas uit. Of is net uit nu, heb ik nog niet naar gekeken. Ik was al bij de Bruna geweest, had op de website gekeken omdat er vertelt werd dat het al bijna 2 jaar een bestseller is, of bestsellers zijn. Nu laat ik mij daar meestal niet door leiden en in de winkel zag ik, dat ik het al eens in mijn handen had gehad zelfs, dankzij de cover en de titel.

Goed, nu was mijn laptop weg en had geen idee hoelang die weg zou blijven of zijn. Ik zag bij de counter dat ze er stonden en boek 1 had een midprice stikker erop zitten. Wat kan mij gebeuren dacht ik en besloot ter plekke nadat mijn moeder er zo lovend over was ook. Niet dat onze smaken altijd hetzelfde zijn qua boekenkeuze. Maar dit, wilde ze toch even vertellen. Ik gokte en nam het mee.

Thuis las ik een paar bladzijden dus, en het las inderdaad als een trein, het bingwatchen eerst dacht ik, daar was ik al mee gestart de dag eerder en daarna zou ik verder zien.

Vrijdagmiddag, ik krijg een appje, van mijn pa.. foto erbij… ‘is dit jouw laptop?’ Met een foto dus van mijn laptop die het gewoon deed! Wauw, en dat al zo snel!

Te gek! Haast had ik echter niet, ik was lekker druk genoeg nu nog. Hij vroeg hetzelfde als mijn Ma al had gevraagd, wanneer Liefste weer hier zou zijn. Voorlopig niet, ergens volgende week of weekend pas! Zei ik… Het bleef even stil en binnen een paar minuten nog een berichtje… ‘We komen eraan!’

Nou ja! Hoe lief, en inderdaad een uurtje later stonden ze voor de deur met mijn laptop. Ze bleven niet, de vrijdagavond is hun avondje altijd, dus nee, geen koffie, water of limonade, wel even, start even op!

Ik startte de boel op, hing mijn externe eraan, hij deed het weer! Koffie zat er amper in, klein beetje maar, geluk gehad, wat wel? De ventilator vol stof, en ook dat is schoon, het koelen stond op het punt om neer te gaan, dus op tijd! Nog even babbelen en ze gingen weer. Ik ontzettend dankbaar dat de laptop nog werkt! Absoluut, maar voor nu?

Ik keek The Crown af, na 12 uur, en ging naar bed, de Zeven Zussen gingen mee deel 1. Ik las en las en kon het niet opzij leggen. Rond een uur of 3 in de nacht besloot ik toch maar even mijn ogen dicht te doen, de lamp uit. Toen ik wakker werd rond 10 uur, kon ik kiezen, weer op de laptop of…

Ik besloot het te doorbreken en nestelde mij met de koffie op de bank, en ik las… en dit, is lang geleden, heel lang geleden, dat ik zo in een boek zat dat ik bleef lezen heel de dag. Pas rond 19.00 uur in de avond, over de helft heen inmiddels, besloot ik wat tv te kijken, maar daarna… nam ik het boek weer ter hand en zondag hetzelfde. In de middag van de zondag, had ik het boek uit.

Dit keer, voor het eerst ooit… heb ik zelfs tot twee keer toe tranen gevoeld tijdens het lezen van een boek. Net als de HP serie, is deze reeks op elkaar ingeschreven, als het boek je aanspreekt, ben je verdoemd eigenlijk, dan moet je ze allemaal lezen, of moeten, dan wil je dat!

Kortom, mocht je nog iets moois zoeken? Ik ben inmiddels gestart in boek twee. Die ik gisteren heb gehaald, ik ga nu even rustiger aan doen denk ik, denk ik, met het lezen ervan. Nu eerst fysio, en dan ga ik verder zeilen samen met Ally, zus twee.

Wil je meer info over deze boekenreeks? ~klik hier~ย 

PS, ja ik heb een E-Reader, mijn moeder is al in boek 3 richting 4, maar ik vind het niets, een E-Reader en ik heb er 2 dikke pillen op gelezen. Doe mij maar een echt boek, voordat jullie beginnen over een E-Reader en hoe makkelijk dat is… hierin zal ik ouderwets blijven, als jullie dat ook oke vinden ๐Ÿ˜›

 

 

19 thoughts on “De laptop of De Zeven Zussen

 1. Gelukkig doet ie het weer. Bij het tweede boek van de Zeven Zussen heb ik afgehaakt. Niet mijn ding. The Crown daarentegen wel, al vind ik seizoen 1 tot nu toe beter dan 2.

  Geliked door 1 persoon

 2. Een schoongemaakte laptop, meteen nagekeken, wat wil je nog meer. Koffie knoeien was achteraf een slimme daad, ๐Ÿ˜€
  Verloren in een boek, ik weet wat het is. Een geliefde hobby van me. Of ik de Zeven Zussen ken weet ik niet, ik ga het bekijken.

  Geliked door 1 persoon

 3. De zeven zussen wil ik ook nog lezen, maar eigenlijk pas als de hele serie uit is. Ik kan er slecht tegen om alle uitgekomen delen uit te hebben en dan nog weet ik hoe lang te moeten wachten op het volgende deel.

  Geliked door 1 persoon

 4. De zeven zussen boek heb ik wel eens gehoord op tv. Volgens mij is ook nieuwe boek bezig… Wat handig van je ouders zo mee hielpen. Koffie er buiten laten. Dan zul je niet meer gebeurden. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik lees momenteel elke week weer een hoofdstuk of wat. Ik lees super graag, altijd heel veel gedaan, tot ik bij de SP ging werken. Inmiddels heb ik zoveel boeken dat ik er voorlopig geen bij hoef te hebben.
  Top van je laptop. Meestal kunnen ze wel tegen een stootje!

  Geliked door 1 persoon

  • Het is vooral fijn als je eigen familie er is voor je en het wil doen, ondanks de afstand ๐Ÿ˜‰ Lezen, gisteren heb ik heel weinig gelezen en ik denk vandaag, ook even wat minder. bonkende hoofdpijn nu ๐Ÿ˜ฆ

   Like

 6. Bekentenis: ik kwam niet door het eerste boek van de zussen heen. Gevolg? Ik ben halverwege het eerste boek afgehaakt en zal dus waarschijnlijk de rest ook niet lezen. Erg he?
  The Crown daarentegen… geweldig!!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.