#catscatscats #plantstagram

picassozen1

Gisteren was een mooie dag qua weer. De tafel stond lekker in de zon, samen met mijn feng shui fontein en de monkey mask, en achter Picasso staat ook nog een grote lidcactus.

picassozen2

Picasso genoot ervan, niet van mij, maar wel van de zon, en ik schoot met zowel mijn foon, dat zijn deze, als met de grote camera wat plaatjes, die staan nog op de kaart. Om uiteindelijk, de volgende shot te kunnen maken, wat meestal een lucky shot is natuurlijk, net op dat ene moment…. klik…

picassozen3

Op IG, doet Picasso met de plantjes het in elk geval goed. Hij is lekker zen, waar wij ons best doen om dit te zijn en blijven en weer terug in balans te geraken. Het gaat moeizaam. Maar wij gaan gewoon door!

 

25 thoughts on “#catscatscats #plantstagram

  1. Ook vandaag is het heerlijk weer, in Zeeland in ieder geval wel. Doorgaan is de enige optie, toch?! Geen idee wat betreft Insta. Ik ben met social media echt een hork aan het worden.

    Geliked door 1 persoon

  2. Heerlijk poes om te zien genieten in de zonnetje. Picasso heeft bij jou heel goed. Mooie poes om te zien genieten.De laatste foto heeft hij veel snorharen. Grappig! Fijn weekend.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.