Ziek

touw1

Het is Liefste die nu as we speak, heel warm ligt te zijn boven in bed. Maar dan ook echt heel erg warm. Hoesten en proesten en zijn neus liep als een gek heen. Voor 10 uur hield hij het al voor gezien, ik gaf hem de tijd om in slaap te vallen en zo’n 2 uurtjes later ben ik heel voorzichtig bij hem gekropen, ver weg, en jeetje… alsof er een fikkie werd gestookt zo heet was hij.

touw2

Leuk is anders, maar het doet mij deugd dat deze ene man, gewoon ziek is, net als wij vrouwen. hahaha Ik vroeg hem gisteren namelijk al.. ‘Ga je nu ook dood?’ Hij moest erom lachen, in tegendeel, ik was hem kwijt de halve dag. Hij was al weg toen ik uit bed kwam gisteren, was aan het werk hier en daar, zijn dingen doen… tot gisteravond dus.

touw3

Ik ga dus even een ontbijtje maken voor hem, zelf even douchen. Gezien mijn neus weer open is, nu al, fijn! En hem even zien af te koelen.

Daarmee, zeg ik tot later even voor nu, kan gerust straks zijn. Eerst maar eens doen wat we meestal doen op vrijdag, op de koffie gaan bij Friezon!

 

32 thoughts on “Ziek

  1. Wat erg dat je liefste ook ziek is. Lekker onder wol liggen. Gewoon goed uitzieken. Virusje hangt in de lucht.Beste om te stomen met badje met handdoek erover heen doen. Dan gaat neusje weer open. Je foto’s is zeker apart om te zien. Aan de dek. Beterschap.

    Liked by 1 persoon

  2. Als ik ziek ben, nou berg je dan maar. Nee hoor. Ik ben trouwens al een tijd niet echt ziek geweest. zou het komen door stoppen met roken? Maar ik weet wel, ik ga door totdat ik niet meer kan, duik dna mijn bed in en kom er pas weer uit totdat ik helemaal weer beter ben.

    Love As always
    Di mario

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s