Picasso kan de boom in…

picassotree1

Echt hoor, de hele zomer en voorjaar wilde ik graag dat hij wat ging doen met deze boom. Wat overigens ooit een paar Paastakken waren hoor ik… wat uitgegroeid is tot… boom… Ideaal nu voor Picasso, om nagels te scherpen, ja klim maar… ahum… Be carefull what you wish for! Onder, filmpje…; Going up

Gistermiddag ineens, of ook wel op 27 december eigenlijk, voor het eerst dat ik het zag… Of dit zijn eerste keer is? Geen idee dus, maar ik vermoed van wel…

picassotree2

En dit dus op 28 december, gisteren dus… Ik hoefde alleen maar mijn hand op de stam te leggen en hem te roepen, bam… Daar ging hij, maar eenmaal op het afdakje van de buren. Werd het toch wel eng… Gelukkig voor NU, deze tijd van het jaar, kwam en komt hij direct terug, pffffffffff hahaha Onder filmpje; Coming down.

Het is ook nooit goed he… πŸ˜‰

Anyway, hij vind die tuin echt wel interressant!

 

27 thoughts on “Picasso kan de boom in…

 1. Ja, paastakken zijn wel vaker uitgegroeid tot behoorlijke bomen. Ze groeien ook nog eens als kool en als je ze niet onderhanden neemt worden ze onhandelbaar. Gelukkig is het een wilg en die kun je feitelijk het hele jaar door snoeien.
  Ik weer niet hoe het zit met vuurwerk in Friesland maar ik zou goed op ‘m letten als ik jou was.

  Geliked door 1 persoon

  • De wilg is het afgelopen jaar behoorlijk gesnoeid, de bedoeling is zelfs dat deze weg gaat, zodat er een overkapping gebouwd kan worden achter in de tuin. Ik zei al, deel van de stam laten staan voor… πŸ˜‰ Het vuurwerk valt nog mee, maar dat is waarom ik ook zeg…. het hele jaar vond ik het prima, maar nu… liever even niet, hij gaat nu dan ook alleen als ik erbij ben naar buiten en vandaag misschien even voor het laatst… het is nu stil.

   Geliked door 1 persoon

 2. Dat doet hij goed! Die van ons mag niet meer in de buurt van een boom komen. Hij klimt er vliegensvlug in en durft vervolgens niet meer naar beneden. Dan moet het baasje met de ladder de boom in om die loodzware kat te halen. Het is geen doen. Gevaarlijk zelfs. De katten leven hier nu altijd binnen en/of buiten in een kattenren. Ze weten niet beter en zijn tevreden.

  Geliked door 1 persoon

  • Helemaal waar, maar deze kater is met de hand en pipet opgegroeid, mijn hand, en ik ben zijn mama, dus wat mama zegt, doet hij ook, hahaha In mijn voordeel in dit geval πŸ˜‰ Je kunt het ook echt aan zijn gedrag zien overigens dat ik zijn mama ben… ook al is het geen schoot kat.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s