Afgemaakt: Starry-Angel & feng shui catchers

79237655_2617242504999578_3080214016270794752_n

Eigenlijk wilde ik het hebben over het boek wat ik vorige week zondag kreeg, Schilderslief van Simone van der Vlugt. En het boek wat ik daarvoor zelf had gekocht tijdens de boekenweek van 2019… ~Het Spel van Licht en donker~.

Maar ja, ik had al wat foto’s op FB gezet, welke ik graag had willen gebruiken om dit blog te schrijven dan… ‘Op de valreep’, zou de titel geweest zijn, maar ja, ik kan er niet bij op FB. Hij wil niet laden, althans, alleen het aller aller laatste bericht wat ik heb geplaatst op mijn tijdlijn, de rest is even weg, je kunt niet meer scrollen weet je wel? (als je zelf FB hebt.)

Nu weet ik wel, dat ik het dan van mijn foon per mail kan sturen of zo, maar daar had ik even geen zin in… dus dan maar even over mijn laatste noeste arbeid…

star-angel-catcher2

Gisteren, zaterdag 14 dec. was voor het laatst ‘mijn winkeltje’ open hier in het centrum van Muziekwijk. Ria’s Style kralen en wolwinkel… Natuurlijk ging ik dag zeggen en snuffelde nog even rond. En ik vond dit keer, wel wat ik zocht voor mijn catchers die nog niet af waren… wel het haak gedeelte, maar wat ging ik eraan hangen.. veren zijn zo… ‘gewoontjes’.

Ik vond, en zag… vandaar het engeltje wat nu aan mijn Star of Ster catcher hangt, nu nog een goede pakkende naam… anyone? ๐Ÿ˜‰

feng-shui-catcher3

En deze is nu ook klaar! Lag al tijden klaar eigenlijk, maar dan om af gemaakt te worden, de Chinese geluksmuntjes om het zo tot een Feng Shui catcher te kunnen vormen.. welke in dit geval geld aan zal trekken en zal vangen!

Althans, dat is wel de bedoeling ๐Ÿ˜‰

feng-shui-catcher4

De Chinese muntjes… en mocht je het willen weten? Ja, ze zijn te koop, dit keer, zul je even moeten mailen dan als je meer info wilt weten.

Want dit blog gaat er eigenlijk om, toch nog op de valreep, lekker crea bea bezig, projecten af aan het maken, en gemaakt… En zo zelfs ook alsnog 2 boeken uit gelezen, waarover echt later meer.

De komende week is weer een drukke week voor de boeg, afspraken vooral, Amsterdam, Almere, Eemnes en werk… En mensen, voor mijn gevoel is het pas oktober of zo… dan is het alweer kerst week!

Hier zijn deze inmiddels ook al besproken en vast gelegd… de kerst, onverwachts…

Ik ga weer even verder knutselen!

~Heb jij nog projecten liggen die je voor het nieuwe jaar af wilt hebben? ~ย 

22 thoughts on “Afgemaakt: Starry-Angel & feng shui catchers

 1. Nou hier ligt hetzelfde project klaar als verleden jaar rond deze tijd ๐Ÿ˜‰
  Dus ook maar eens kijken of ik het dit jaar voor elkaar ga krijgen …. het is een gewone rechte gehaakte sjaal met een hoodie erin …

  Geliked door 1 persoon

  • Nou Dan! hahahaha die moet je af kunnen maken voor het nieuwe jaar! Heb je er nog plezier van ook! In dit geval was het vooral denken, wat ga ik er nog aanhangen, veel of weinig, veren of iets anders ๐Ÿ˜‰

   Like

  • Hangt ervan af. Er zijn meerdere mensen en meerdere dingen die wel gelukkig maken. In de feng shui. Draait het erom dat je genoeg mag ontvangen om normaal en gezond te kunnen leven. Ik heb het niet over miljonair zijn. Maar een leven waarin je niet elk dubbeltje hoeft om te draaien is wel prettig.

   Like

  • Op zich valt het mee, alleen het omhaken op de ring is wel een precisie werkje inderdaad wat je niet makkelijk opzij kan leggen eenmaal bezig, hahaha Dit jaar met kerst hoef ik weinig te doen ๐Ÿ˜‰

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik gebruik Facebook echt erg weinig maar de foto’s die ik maak worden automatisch in Google foto’s gezet en daar kan ik altijd bij, en dat vanaf elk apparaat dat ik zou gebruiken.
  Hoewel ik weinig op Facebook zit zag ik deze wel voorbijkomen. Ze zijn echt strak!

  Geliked door 1 persoon

  • Wie weet moet ik maar eens op zoek naar iets anders, zover werkte het gewoon goed ๐Ÿ˜‰ Dank je wel voor jouw compliment! Strak zijn ze, vraag maar aan mijn vingers, hahaha

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.