Romantiek

liefde-is1

Nog niet eens zolang geleden, toen wij ook nog Maison hadden om op te passen. Liepen wij in het Beatrixpark en kwamen langs de kruiden en bloementuin van Kruidenwijk.

Na even rond te hebben gekeken, werd ik ergens even door Liefste staande gehouden, ik stond al stil, maar ik voelde dat hij iets in mijn haar deed.

Ik had het echt niet gezien of opgemerkt…. Hij had 1 bloem geplukt en geknipt met een nagelknippertje en stak deze in mijn haar. Deze bloem, is nu gedroogd en zit veilig in mijn juttersdoosje.

merskenheide17

Inmiddels is de natte herfst ingetreden en wat is dat fijn! Voor de natuur, de regen, al nam ik deze foto weer in de droge periode nog op de heide in augustus… Ik heb geen idee wat voor schimmels dit zijn, jij wel?

Hier, is het even stil en rustig op internet, Liefste is even thuis, ik ben thuis en zijn wij beiden druk met huis & haard en ons werk.

Ik wil nog even wijzen op de ~skull Shawls/Sjaals~ dat deze te koop zijn en ook besteld kunnen worden. Als je Fb hebt? Dan zou ik het erg leuk vinden als je het bericht voor mij deelt. 😉

Inmiddels is er ook een Oker XL te kiezen, had ik een blauw/grijze XL, maar ook deze is nu verkocht, wel heb ik weer een grijze XL erbij.

Vandaag komt de rioolservice reinigingsdienst langs, en zit ik even vast, maar er is meer goed nieuws op komst, en daar ga ik ook even voor aan de slag, later vertel ik meer.

Real life is taking over!

En ik ga nu weer een pakketje klaar maken voor de volgende bestelling. Binnenkort vind je hier nog wat nieuwe items die ik gehaakt heb en te koop zijn.  😉

 

34 thoughts on “Romantiek

  • Nou, gelukkig? whahahaha ik heb r3edelijk veel ellende van de nieuwe bewoners van 3 hoog… het maakt dat ik iets anders ga denken over sommige culturen… de reden ook dat ik nu vast zit thuis te wachten op de rioolrenigingsdient, pfffff 😉 Maar, verder, met Liefste, ja echt wel, nu even uit elkaar, ik ben benieuwd, heb ik hem ook gezegd… hoelang hij dat vol houdt, hahaha 😉

   Like

 1. Schattig bloem heb je in je haar. Je had niet eens in de gaten. Schimmel ik kan je niet helpen daarmee. Oranje kleur moet je via Google eens opzoeken. Wat leuk dat je weer bezig met haken. Zo heb heb waarschijnlijk veel bestelling. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Schattig bloem heb je in je haar. Je had niet eens in de gaten. Schimmel ik kan je niet helpen daarmee. Oranje kleur moet je via Google eens opzoeken. Wat leuk dat je weer bezig met haken. Zo heb heb waarschijnlijk veel bestelling. Fijne dag.

  Like

  • Ja, heel druk bezig, dat klopt! Inmiddels 4 bestellingen gehad, waarvan ik er twee inderdaad moest haken omdat men een andere kleur wilde, en groter ook 😉 Inmiddels met een ander model bezig te haken, eerst voor mijzelf, denk ik… daarna ook om te bestellen 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s