Tijnje, De Deelen, Veen/Turfwandeling 2

Tijnje11

Gisteren ben ik gestart aan deze serie, en wat is dit leuk en mooi om te lopen, ontdekken dit gebied. ~klik hier~  voor het  eerste blog en de info over dit gebied, geef ik jullie nu deel 2.

Tijnje13

Sprookjesachtig vond ik het bijna direct al, wel had ik Liefste verteld dat ik hierheen wilde met blauwe luchten en witte wolken, alleen blauwe lucht werkt namelijk ook niet, call it intuïtie.

Tijnje12

Liefste liep al een stuk voor mij en ging als eerste deze brug op, en had al door, het ligt niet 100% vast, slechts aan 1 kant zoiets? Geen idee, maar het wiebelt en leunt op het water. Ja, hij filmt mij, voor wie mij op FB heeft, heeft deze filmpjes al veel eerder kunnen zien. Helaas krijg ik ze niet op de laptop, en dus ook niet op youtube om ze dan hier neer te zetten. Lukt nog even niet.

Tijnje14

Het weer was perfect op deze maandag… echt perfect… De zon, de wolken, reflectie in het water.

Tijnje15

Zien hoe schoon het water is.. tot op de bodem kunnen kijken met gemak! Zelfs de camera kon er met gemak doorheen.

Tijnje16

Serieus, ik verwachtte elk moment de Indische Waterlelies te zien… nou ja, als het avond zou worden dan toch.

Tijnje17

Tijnje18

Zeg nu zelf… Prachtig mooi toch!

Tijnje19

Tijnje20

Nieuwsgierig ben ik, naar wat er nog meer komen gaat en zal, wat ik zal zien. Langzaam volg ik Liefste, die met heel veel geduld weer op mij wacht, en zich suf staat te filmen, niet wetend of ik snel volg ja of de nee. Soms dus even niet. De schoonheid, het licht, de plantjes, het water, de brug, het overvalt mij. Ik geniet!

~wordt vervolgd~

19 thoughts on “Tijnje, De Deelen, Veen/Turfwandeling 2

  1. Wat is daar heel mooi om te zien. Natuur is zeker mooi om te wandelen. Wat jammer dat je filmpje even niet doet. Water is zo helder van kleur. Natuur schoon daar. Je ziet overal planten groeien in de water. Prachtig foto’s. Fijne dag.

    Geliked door 1 persoon

    • Het kan dus echt, ik zag toevallig? De laatste vroege vogels op tv van de week… over een gebied dan weer in Zeeland wat zwaar vervuild was… en nu meerdere kolonies aan vogels houdt en het water zo helder is, nog helderder dan hier… dankzij een specifieke mossel… Als je terug kunt kijken? Doen!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s