Almeerderstrand bij avond

maison30

Maakte ik vorige week, of afgelopen weekend een compilatie over ~Spaarndam/IJmuiden en Schiphol?~ <—- klik, zien jullie nu het einde van deze reis op diezelfde dag nog. Op weg naar huis moeten wij altijd 1 van de bruggen over en meestal vanuit deze hoek is dat de Hollandse Brug en daar ligt het Almeerderstrand met een stukje hondenstrand.

maison31

Op dit strand heb je tegenwoordig van alles aan de hand, zoals Libelle zomerweek (2020 is de datum bekend), staat hier elk jaar, en het strandfestival ZAND (datum volgend jaar is al bekend), is net geweest en zo nog veel meer, Vis a Vis theater zit er tegenwoordig en het ligt naast Almere Poort nu, en 1 afslag verder, is de afslag naar mijn wijk, kortom, het is vrij dichtbij huis maar we moesten nog naar huis.

(Dik, vet en schuin gedrukt? Daar zit een link onder welke openen in nieuwe vensters of tabbladen).

 

Uhm… zien jullie wel meer foto’s dan slechts 2? Goed dat zie ik later wel, er moeten er meer staan, klik op 1 foto om groter te zien en in slideshow.

Wij waren hier dus voor Maison, die toch nog echt wel even uit moest om zijn buisness te kunnen doen, en natuurlijk! Nog steeds op vakantie, zijn een na laatste zwempartij te Almere is dit… de volgende ochtend zou ik man en hond naar buiten sturen om zelf even te kunnen stofzuigen en dweilen, hahaha en inpakken.

Michiel02

Kijk hem nou ๐Ÿ˜‰ โค

almeerderzand32

Even wat plaatjes van de omgeving…

almeerderstrand42

Je ziet het hier niet, links, is de spoorbrug van de treinen, logisch, spoorbrug… nou goed, zo dicht dus, en je kunt er zelfs heen denk ik om eronderdoor te gaan…

almeerderstrand41

Daar dus, maar zover ben ik nooit geweest en ook dit keer, lieten we het hierbij, dit stukje strand.

almeerderstrand38

Er lag behoorlijk wat schuim… zo schoon was het dus niet helaas.

almeerderstrand39

almeerderstrand40

Hier zag ik wel wat haakwerk in, of kantwerk, wat je maar wilt… ouder schuim dus, meer opgedroogd.

Zover de verhalen van Maison, de volgende dag was dus de dag om te verhuizen naar Nijkerk, inmiddels zit ik hier al enige tijd, en zitten mijn ouders helemaal onderin Spanje, echt bij de Straat van Gilbratar en Andalusiรซ dus, en als het goed is, gaan ze ook even naar Polopos…

Zit Picasso in Drachten, is Maison ook weer thuis bij zijn baasjes en pas ik dus op Thijs…ย ย <—- klik…ย ย 

 

12 thoughts on “Almeerderstrand bij avond

  1. Alles kom weer einde. Maar ieder geval hebben jullie genoten. Spaarndam is voor ons bekende plek. In Ijmuiden ook. Wat vies al die schuim. Brrrr…. Te veel wind. Dan krijg je schuim ervan. Mooie foto’s. Ik heb hier genoten.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s