Zonsondergangen 1

maison26

Met een hond in huis, dan moet je er ook in de avond nog even uit. Als het zomer is en warm, dan kun je prima het water opzoeken en de hond nog even lekker laten afkoelen. Maison vond het heerlijk en rende al voor ons uit en zat al klaar te wachten met zijn drijver in het gras.

maison27

Daarmee, kom je dus ook in zonsondergangen terecht als het helder is, en dat was voor ons ook even genieten, de komende tijd op dit blog, laat ik jullie een aantal verschillende avonden zien, ik start met een avond op het hondenstrand in het Bos Der Onverzettelijken, waarna Liefste mij vroeg hoe wij op de dijk konden komen vanuit hier, niet zo moeilijk en bij het Blocq van Kuffeler genoten wij van de zonsondergang…

maison28

Natuurlijk eerst Maison goed laten zwemmen, omdat we wisten op de dijk kunnen we hem niet het water in laten gaan, dan is het hooguit rennen rond de auto.

maison29

En we zijn op de dijk! Het bleek extra bijzonder, de kleuren, omdat er onweer in de lucht zat en bij thuiskomst, was het ineens gitzwart in de lucht en begon het te spoken.

Kijk mee naar wat er vooraf te zien was.

dijk48

dijk44

dijk46

dijk47

dijk45

dijk49

dijk48

dijk50

dijk51

De laatste foto is al beneden gemaakt, toen reden we alweer in Pampus omdat er al druppels kwamen zo nu en dan, de lucht erg dreigend werd op andere plekken, kortom… maar het licht… zo bijzonder op die wolk, in de wolk… daar bleef Liefste wel even voor staan zodat ik deze foto kon schieten.

Ben jij van de zonsondergangen of de zonsopkomsten?Β 

33 thoughts on “Zonsondergangen 1

 1. Zonsondergang ziet daar heel mooi uit. Prachtig aan de water. Maison wilde gaan zwemmen. Maar het is daar moeilijk om te doen. Even uitgelaten. Ik vind je foto’s mooi om te zien. Puur genieten om zonsondergang te kijken. Fijne dag. Groetjes,x

  Liked by 1 persoon

 2. Oh zo mooi 😍 ik hou ervan. En wat een geluk dat je zo dichtbij een prachtige plek als deze hebt😍 jaren geleden was ik bij het Velence meer in Hongarije..staat 1 prachtig hotel.. En wij hadden het geluk dat wij een mega mooi uitzicht hadden op het meer…En elke dag ondergaande zon… Oh zo mooi.. daar zijn veel foto’s geschoten.

  Liked by 1 persoon

 3. prachtige luchten zag je en die palen in het water heel bijzonder morgaine, ace mag later op de dag niet meer zwemmen omdat hij zo lang nat blijft… dat slaapt niet lekker en is slecht voor zijn botten, heeft jullie hond ook zo’n dikke vacht ?

  Liked by 1 persoon

  • De palen is visvangst, daar hangen netten tussen, deze worden eens per week geleegd.. de kans is groot dat deze er hangen voor paling? Dan liggen er fuiken in het water. Maison heeft wel een dikke vacht, maar is wel zo weer droog? Althans, daar letten we wel op, en nu… is ie toch tot eventueel midden in de nacht wakker nog, als wij op zijn hij ook… πŸ˜‰

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s