366 Dagen

michiel01

Zolang is het vandaag, exact vandaag, 366 dagen geleden nam Liefste mij mee naar Texel. Een dagje op een waddeneiland, samen, zien, genieten, vooral voor mij, omdat ik er nog nooit was geweest. Geen enkel Waddeneiland. En de belofte die niet ingelost werd, zorgde hij voor… ‘ik neem je mee!’

Dat zei hij… En het duurde even, voor ik erover schreef, liet zien, maar ~hier, klik hier~ staat het verslag, een dag die net als vandaag begon, zonnig en mooi, vroeg op, ik had trek, maar de supermarkt was nog niet open, onderweg dan maar… Vanuit Drachten, kom je niets tegen eigenlijk waar je even wat kunt halen om te eten, dus geduld! En pas op Texel… was er ontbijt.

Daarna, gingen we het strand op, inmiddels grijs en koud, winderig… nou ja, we reden nog wat verder en het begon te regenen, geen moer aan!

Ik kocht een slab voor mijn kleinzoon nog en toen besloten wij om weer naar vaste land te gaan. Liefste bracht mij thuis in Almere en besloot te blijven. 2 nachten, werden er 3… 4, uiteindelijk 5… jullie snappen het al… Gisteren hebben we ons eerste jaar gevierd, en getoost op ons 2de jaar. Het is nog als de dag van gisteren… eigenlijk.

Als ik het filmpje zie en hoor, daar kennen we elkaar net, onze eerste nacht samen, zoveel tijd nog niet eens met elkaar geweest, het was onze eerste date… als vriend/vriendin was de bedoeling… de signs waren er al.

Love is…

 

 

 

22 thoughts on “366 Dagen

 1. En ze leefden nog lang en gelukkig ….. hoe fijn zou dat zijn Morgaine ..
  Het gaat gewoon gebeuren let maar op !
  Ik zie je genieten nu al een jaar lang , goed om dat te zien !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Een leuk verslag en mooie plaatjes ondanks de regen. Op de wadden ben ik nog nooit geweest maar zo zie ik er toch wat van.
  Heerlijk, een jaar van liefde. Dat het nog lang zo mag blijven!

  Geliked door 1 persoon

 3. Gefeliciteerd met die verjaardag. Een mooi jaar om op terug te kijken en dat er nog vele mooie mogen volgen. Ik ben blij voor je dat je de liefde hebt gevonden ๐Ÿ˜Š

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.