Cloudbusting 2

cloudbusting21 (7)

Van de week konden jullie deel 1 zien van onze reis ~klik hier~ย  enige tijd geleden, in dit geval, van Friesland terug naar Almere, voor mij terug, voor Liefste even op weg naar rust ๐Ÿ˜‰

cloudbusting21 (8)

Deze ene avond, was zo mooi, dat wij om de haverklap, waar maar mogelijk was en kon, even stopten om gewoonweg te genieten, puur genieten, dat ik tussendoor wat foto’s schoot, was gewoon, ik probeer het te vangen idee.

cloudbusting21 (9)

Hier zitten en staan we op de IJsselmeerdijk, vlak voor de Ketelbrug, dus het Ketelmeer strekt zich hier voor ons uit? Ik blijf het lastig vinden om aan te geven waar nu wat is qua stukjes meer, vandaar,ย  dat ik ook zeg, IJsselmeer, dat snapt iedereen. Of, dat stukje water tot aan de afsluitdijk ๐Ÿ˜‰

cloudbusting21 (10)

De Maxima Centrale staat hier ook in de buurt… In de buurt, nou ja, zover heb ik nog nul foto’s met de centrale op de achtergrond laten zien, heb ik die wel, weet ik zo even niet of ik dat al gedaan heb ๐Ÿ˜‰ Ik ben telkens meer in de ban van de windmolens daar.

cloudbusting21 (12)

En deze foto, is rijdend genomen, zoals gezegd, soms kun je niet stoppen, en ja, dan moet je het gewoon proberen als je het schouwspel ziet, te mooi voor woorden om dan weer ademloos te genieten. Gelukkig delen wij dit stukje van B wegen rijden en genieten en gewoon zo hier en daar even stoppen.

Om dan nog even, het past iets minder misschien, maar kennen jullie deze nog? 1985… hahaha Ik lees het wel. En ja, er gaat nog een deel 3 zeker komen!

Ik wens iedereen een fijne zondag toe, wij zullen bij mijn ouders vertoeven en daar de wedstrijd met de dames gaan kijken in de WK finale tegen de VS.

 

18 thoughts on “Cloudbusting 2

  1. heerlijk hรฉ, zulke mooie wolkenluchten dat is genieten, jammer dat de meiden verloren hebben ze speelden goed, eerlijk is eerlijk de amerikanen waren sterker en die eerste goal…… die demotiveerde een beetje

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s