Doelloos fietsen?

beatrixpark-almere1

Ik heb nog een heleboel foto’s staan, die ik allang op blog had willen laten zien, maar ja, tijd vliegt en voor je het weet, maakt het eigenlijk niet zo heel veel meer uit, wanneer je iets plaatst. Op deze manier kun je nog zeker tijdreizen, dankzij foto’s van vroeger, of nog maar kort geleden en deze zijn van april ongeveer.

beatrixpark2

Of net mei, eind april in elk geval, na mijn Paasweekend trip op de Wadden, dat weet ik nog wel!

beatrixpark3

Hier waren Liefste en ik even uit elkaar, in de zin van, hijΒ  was thuis bezig met werken, en ik dus hier mijn dingen aan het doen, maar ergens was er zo’n dag, dat ik in de avond even eruit moest. Ik moest even een stukje fietsen en dan fiets ik doelloos, zegt mijn dochter, daar ben ik goed in volgens haar.

beatrixpark4

Nu snap ik wel wat zij bedoeld hoor, zij is immers mijn dochter, maar ik moet er wel om lachen, want het is nooit doelloos en er is altijd een bestemming, of 2 misschien zelfs 3 in mijn hoofd, maar ja, onderweg bepaal ik, naar fysieke zijn en het weer, de wind en alles wat het gaat worden.

beatrixpark5

Daarnaast, kan het ook zijn, dat ik ergens naar toe fiets, eigenlijk meestal als ik niet hoef te werken of een afspraak heb ergens, dan stap ik ergens af of meerdere malen en loop ook nog eens, of zit ergens en geniet, en ja, soms pak ik mijn grote camera en soms, heb ik die helemaal niet bij mij, maar wel zoals de meesten, mijn telefoon, en dan… krijg je foto’s als deze, niet top, maar wel bijzonder.

En nu, ga ik even zien of ik nog wat blogs kan lezen, zo niet, dan zien jullie mij vanzelf weer verschijnen, Liefste komt vanmiddag, en ik wil nog even wat doen, soto maken alvast, kortom, lekker de kruiden laten trekken. Morgen gaan wij bij mijn ouders de dames kijken en blijven natuurlijk eten, een gezellig dagje voor de boeg. Genieten is het woord voor dit weekend!

Wat zijn jullie plannen dit weekend?Β 

22 thoughts on “Doelloos fietsen?

 1. Ik moet toch altijd even slikken als ik je β€œliefste” zie schrijven. Zo benoemde Mr B mij ook in zijn vorige blog en dat brengt wel wat emoties mee…
  Mooie foto’s!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik noem mezelf al jaren een zwerffietser en tegenwoordig is zwerfloper meer van toepassing. Eerst maar de deur uit en onderweg bedenken waarheen en dat dan weer tig keer aanpassen om vooral te vermijden waar ik eerder ben geweest. Er is dus wel een doel, naar er wordt niets uitgestippeld. Ook niet voor dit weekend. KJn dus geen antwoord geven op je afsluitende vraag.

  Geliked door 1 persoon

  • Hi hi, soms doen wij wel dingen of ik dingen met doelen, dit ging erover dat ze met de fiets kwam en kleinzoon voorop, voor het eerst kunnen we fietsen mam, maar waar wil je heen? Nou vanuit kleinzoon zijn oogpunt gezien.. wat kent hij nog niet, hier in de buurt… niet te ver toch leuk… nou ja, ik noemde 3 eindpunten op, die eventueel dus ook net wat je zegt, met elkaar in combi konden vallen, is het 1 niets, fietsen we door naar het andere, of weer naar huis, hahaha

   Like

 3. Doelloos fietsen levert toch wel mooie plaatjes en gedachten op.
  De tijd van het jaar maakt niet uit, het is genieten als je het wil zien.Hans

  Geliked door 1 persoon

 4. Doelloos fietsen, we deden het graag.
  Zullen we naar B rijden? Of naar H?
  Het maakte niet veel uit, op het platteland zijn overal mooie sluipweggetjes en boerenthee/koffie-huizen.
  Ik mis het maar morgen is er voetbal in Frankrijk. In ieder geval spannend. πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

 5. Mijn fiets is niet uit de schuur geweest.
  Mijn tuin was dit weekend mijn tijdverdrijf.
  Genieten en wat snoeiwerk bracht mij tot rust.

  Deze week zal ik wel weer op de fiets zitten.

  Mooie foto’s

  Zonnige groet,

  Geliked door 1 persoon

  • Hier ook niet, de fiets, wel de auto, maar oke, we gingen dan ook naar mij ouders en liefste heeft zijn fiets in Friesland staan πŸ˜‰

   Like

Reacties zijn gesloten.