Foute spanning bij het Ketelmeer

hoekje1

Afgelopen donderdag reed ik terug naar Almere samen met Liefste. We hadden alle tijd en we houden er allebei van om vooral B Wegen te rijden ipv de snelweg. Zo gezegd, zo verraste Liefste mij dus door compleet en totaal anders te rijden, later meer hierover.

hoekje2

Elke keer als wij van de dijk afkomen van Lelystad – Almere of andersom, dan moeten wij de Ketelbrug over, je kunt niet anders, alleen, Liefste wist zeker dat je ook ernaast kon over een Be weggetje waar ik alleen fietspad in zag ooit. Om zo dus gewoon beneden weer op een B weg uit te komen. Hij had gelijk en dit keer heeft hij het gevonden. En zo kwamen wij uit bij een verborgen, voor ons althans… strandje…

hoekje3

Eenmaal boven, nam ik deze foto, hey! Een transformator huisje! Leuk, voor Sjoerd maar even op de foto zetten, straks even beneden naar toe lopen! Dacht ik…ย  Voor wie het niet weet… Sjoerd van bVision & Photography, zet elke zondag een trafo huisje neerย <—- klik hier voor het complete overzicht door de jaren heen, met history, al dan niet vertelt door diegenen die het opsturen of hij zoekt het zelf uit. ~klik hier voor die van vandaag~

hoekje4

Van bovenaf zoom ik alvast even in voor de achterkant, ik vind die dakramen wel heel apart eigenlijk, en vraag mij oprecht af… huh? Je weet het nooit natuurlijk, maar er begon echt niets te dagen nog, dus klikkerdeklik en de uitzichten die wij over het strand etc. heen zagen, houdt U te goed!

hoekje5

Er bleek nog een trap te zijn even verderop, en die gingen wij naar beneden na enige tijd boven en achter de dijk genoten te hebben. Hier naar beneden gaan betekende dat ik automatisch langs het huisje kwam dus mooier kon niet. Liefste liep een heel eind voor, kijk maar goed op de foto… En die besloot om mij maar even op te pikken met de auto aan deze kant… hahaha Ik kon nog snel 1 foto nemen die niet had gehoeven, maar ik moest zo hard lachen in mijzelf… echt… ja spanning kan er zeker ontstaan in dit huisje!

Maar dan anders…

hoekje6

George Michael heeft er ooit over gezongen trouwens…

Fijne zondag mensen ๐Ÿ˜‰

 

21 thoughts on “Foute spanning bij het Ketelmeer

  • Precies dat ๐Ÿ˜‰ Maar echt he? Zo ben ik ook met jou bezig als ik weer lekker onderweg ben ๐Ÿ˜› Zal zo nog even zoeken wat ik nog had en waar ik gebleven ben met mailen.

   Like

 1. George wist alles van spanning en dit soort huisjes.
  Maar jullie hadden toch wel weer een andere route en verandering van spijs…. je weet wel.

  Geliked door 1 persoon

 2. De Ketelbrug, komt nogal eens door storingen in het nieuws, zelf nooit meegemaakt.
  Het monument ken ik wel en Sjoerd is gek op trafohuisjes.

  Ot. Je verzoekje ligt op de muzikale Bank voor de volgende show.
  Een gezellig zomers nummer.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.