Concentratie, even pauze

hout24

Ik merk dat ik weinig concentratie heb om bij de laptop te zitten of gewoon al online te zijn, tenzij het gaat om even iets checken of opzoeken. Hoewel ik genoeg heb om over te bloggen. Al is het wat ik op tv heb gezien, gehoord, gelezen, of aan het doen ben, of mee maak. Echter, vanaf komende maandag ga ik mij richten op de toekomst. Eindelijk!

En ga ik mij focussen op werk. Dat is het andere stukje ondernemen waar ik al eerder over vertelde. Ik krijg een kans om samen met een coach en meerdere mensen, een hele leuke groep overigens, een bijzondere groep, om te zien hoe ik met mijn huidige CV toch weer aan het werk kan gaan komen of wie weet? Iets groters, een droom waar te maken.

hout28

Zo ga ik ook van alles opnieuw leren en doen, online ook, maar even niet hier, ik heb er simpelweg even de tijd niet voor. En hiermee zal mijn andere blog juist meer actief gaan worden, dat is mijn eigen bedoeling. Ook al lukt mij dat nu nog niet eens. Teveel ideeΓ«n en dingen die door mijn hoofd spoken. Simpel weg, ik weet wat ik wil, maar hoe ga ik het nu aanpakken, kortom, wat ik nu eerst maar eens even ga doen voor ik maandag echt ga starten met 3 x per week cursus, ga ik het eerst maar eens op schrift in een stappenplan samen vatten.Β  πŸ˜‰ En ja, natuurlijk krijg ik ook huiswerk. Al is het nadenken, en aanpakken.

hout34

Ik weet dat jullie de foto’s al snappen natuurlijk, de bomen en het bos nog weten te zien. In mijn hoofd zie ik het, maar de weg ernaar toe… Daarnaast, heb ik op dit moment eens per week mijn dochter hier, dan gaat zij zwemmen voor haarzelf en pas ik op mijn kleinzoon Luca, dan blijven ze slapen omdat heel toevallig? De volgende ochtend het baby zwemmen is, en daar gaat zij dan met mijn kleinzoon heen. Ikzelf zal dan de komende tijd al op cursus zijn. Het gaat dus superdruk worden en wat doe ik dan graag even als ik wel thuis ben eindelijk? (Naast het eeuwige huishouden en op orde houden van het huis.)

hout38

Om weer zen te worden en energie op te doen, ga ik later op mijn andere blog uitgebreid laten zien, ook zullen er oudere posts van hier daar naar toe gaan verhuizen uiteindelijk, dit blog blijft gewoon πŸ˜‰ Maar even op een lager pitje.

Nog altijd haak ik dan graag, en op dit moment ben ik in de ban van granny’s… ja oma’s πŸ˜‰ Ben ik nu even privΓ© bezig met een deken voor bij M. thuis, maar heb ik ook al gehaakt voor de Stichting Hartendekens.Β  <—- klik, kan alleen als je ook op FB zit, je zult even lid moeten worden, dat kan en mag iedereen.

Deze stichting maakt troostdekens, deze zijn bedoeld voor kinderen die iets naars mee maken, zelf ziek zijn, ene ouder of opa en oma, en iedereen mag een deken aanvragen, vandaar als jij iemand weet, een gezin of een kind/kinderen, dan kun je daar een deken aanvragen. Heel Nederland haakt mee, en je levert je granny’s in, en een aantal dames maken daar dan de dekens van, jij haakt dus niet een hele deken, maar je haakt slechts de granny’s. Nou goed, voor wie het echt interesseert, of je nu wilt aanvragen of mee haken, kan op de link klikken.

Ze hebben eventueel ook een gewone website: Stichting Hartendekens.

werk1

Nu zijn jullie weer helemaal bij met alles, nu ik dit voor jullie geschreven heb, voel ik al wat meer rust, want bloggen, het zit ondertussen in mijn bloed. Ik mis jullie dan ook echt wel, maar kan het even niet bijbenen.

Voor wie de ontwikkelingen wil volgen in de komende tijd? Klik dan hier:

Atelier Sutherland is mijn andere blog, waar ik ooit mijn droomwens tot waarheid wens te maken. Het ligt nu nog stil, en naarmate de tijd vordert in cursus, zal ook dat blog in beweging gaan komen. Wie weet zal ik er het komend weekend, dit weekend nog wat gaan priegelen, voor nu, zeg ik hier even, tot later!

 

31 thoughts on “Concentratie, even pauze

  • Ja, en soms irriteren ze, omdat je ze al zolang hebt maar geen kant op kunt… dat gaan we nu zien en ondervinden of ik vast blijf zitten of vooruit kan komen πŸ˜‰

   Like

   • Ben benieuwd wat het wordt. Ik heb na de burn-out ook even gedacht aan iets totaal anders maar kreeg het Spaans benauwd bij de idee ergens helemaal van 0 te beginnen. Ik blijf nu gewoon thuis, op 9 jaar van mijn pensioen.

    Geliked door 1 persoon

    • Dat is begrijpelijk, ik zit, sinds 1992 al thuis, sinds mijn zwangerschap het midden ergens en heb daarna nooit weer gewerkt, en mijn gat is te groot… geen bedrijf die mij wil aannemen zo, maar de middelen om een studie of iets te starten heb ik niet, omdat ik logischerwijs, al jaren met ene uitkering (bijstand) zit, en men weinig wil doen voor jou/mij dus…

     Like

 1. Oh lieverd, wat super leuk om te lezen hoe jij ook met volle goesting (lekker Vlaams woord hè) achter je dromen gaat staan. Dat heb je zo verdiend! Ik hoop dan ook met heel mijn hart dat het wat wordt. Heel veel succes gewenst en we zien wel wanneer je weer zin hebt om hier ook lekker te komen kletsen!

  Geliked door 1 persoon

  • Heerlijk Vlaams woord πŸ˜‰ En ja, try before you die… en zo niet, dan weet ik ook weer meer over mijzelf en mijn fysieke zijn natuurlijk. Maar uitzoeken en hierin ondernemen zal ik πŸ˜€ Ik zal gerust nog tussendoor de privΓ© dingen hier komen vertellen en laten zien, en jullie lezen, wie weet vanaf mijn andere blog… dat switchen blijft lastig weet ik uit oude ervaringen, hahaha Komt goed!

   Like

 2. Lekker de tijd nemen die je nodig dekt te hebben. Bloggen komt vanzelf wel weer als de tijd er klaar voor is. Succes met alle dingen die je gaat ondernemen, je toekomstplannen en wat je allemaal gaat doen.

  Geliked door 1 persoon

 3. We waren ook tijdje eruit gegaan. Vanwege onze vader op 18 januari overleden is. Wat gaat jij gaat doen wens jou allerbeste met je droom wat gaat doen. Sterkte met jou plannen. By…..

  Geliked door 1 persoon

 4. ik kom gewoon ff kijken of je ergens al verder bent gegaan …maar je beide blogs laten geen nieuwe berichten zien …dan kijk ik op FB verder bij je

  Like

Reacties zijn gesloten.