Wandeling in het Beatrixpark

wandel12

Van de week vertelde ik al over een wandeling die M. en ik samen gemaakt hebben, normaal fiets ik dat, alleen met Lycos in het  verleden liep ik dit weleens of vaker, en nu.. fiets ik het… Nu weer eens lopend op ons gemakje. Het eerste stukje vind je hier ~klik~

wandel13

Ook in het Beatrixpark hebben ze nieuwe paden aangelegd, bomen wat gekapt om zo bospad-achtige paden te creëren. Boven is er zo eentje…. dat stond eerst vol met brandnetels, dat viel mij wel op, dat bijna overal ineens de brandnetels weg zijn.

Wolken, zon, bomen in herfstkleuren… dan krijg je…

wandel14

wandel15

wandel16

En dan…  een bootje…

wandel18

wandel19

wandel22

Nu missen alleen de aalscholvers, die zijn voor een andere keer 😉

 

26 thoughts on “Wandeling in het Beatrixpark

 1. Wat heb je mooie wandeling gemaakt. Het is ook zalig om te doen. Ik kom net binnen. Echt herfstweer. Koud ook. Er staat bij harde wind. Nu schijn de zon af en toe bij ons. Heerlijk dat je langs aan de water loopt. Wat is daar mooie omgeving. Brandnetels is weg. Zeker dood gegaan. Och aalscholver was daar niet. Zeker vertrokken naar ander plekjes. Gebeurt bij ons. mooie foto’s heb je gemaakt. Fijne dag gewenst. ❤️

  Geliked door 1 persoon

 2. Goede morgen Morgaine.
  Knappe reportage maakte je van dit gebied, dat zijn we van jou beslist gewoon maar het mag wel eens gezegd en herhaald worden hé.
  OT: brandnetels hebben veel afgezien door die hete zomer, ze zijn gedecimeerd. maar wees gerust: in de lente zijn ze er weer!
  En bedankt voor je reactie op de laatste Zondag: bij-tank-dag!

  Geliked door 1 persoon

  • Het wordt natuur, ze willen dat het dit wordt, het groeit wel, een teken is natuurlijk de vogels die er komen en andere dieren… als die willen settelen en blijven wordt het als natuur gezien. Maar echt? Is het niet, kan niet, want ooit was dit de bodem van de Zuiderzee….

   Like

 3. Gelukkig hebben we hier zee en strand, en beide Scheldes. Al die aanleg parken die ze dan natuur noemen. Ik weet het, ik ben een zeur, maar ik vind het echt zo. Ook als ze hier iets aanleggen om iets te herstellen bv wat ze ergens anders weg hebben gehaald onder het mom van… Dan leggen ze ‘nieuwe’ natuur aan zoals ze het noemen.
  Maar je foto’s zijn wel kek hoor 😀 Op naar die vogels van je.

  Like

 4. Ik weet nog wel dat je goed kon zien vroeger dat het daar aangelegd was. Alle bomen kaarsrecht. Als je soms keek, kon je dwars door het boos heen kijken. Tegenwoordig ziet het er al meer bos uit.

  Love As always
  Di mario

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.