Bohemian Rhapsody at the Theatre

kinepolis1

Dit zegt genoeg denk ik? We zijn afgelopen zondag naar de bios geweest. Eigenlijk wilden wij zaterdag al, het kwam opzetten als… ‘Let’s go!’

bios2

Het was al in de middag toen ik ging kijken voor kaartjes en hoe duur, bla. Eenmaal op de site zat ik al met een puzzeltje. Utopolis, Kinepolis? Uh? What happend?

bios3

Ik volgde de instructies en kreeg een spread sheat voor mijn neus, waar ik met stoelen zou kunnen slepen voor reservering van plaatsen. Dit lukte dus niet. Ik knipte de stoelen en zette ze elders. Wit vlak, donkerblauw vlak, ik deed maar wat, weer terug en nog een keer?

bios4

Dit lukte dus niet, de stoelen verdwenen en ik kreeg ze er niet meer in, in beide vlakken niet, niet in het donkerblauw en niet in het wit. Grrrrrrr. Op zoek naar een telefoonnummer. Right? Na 30 keer google rond te zijn gegaan vond ik het!

kinepolis5

‘Ja, Mw. als het goed is ziet u zwart, dat is al gereserveerd, midden boven is al helemaal weg….’

‘Ja, en? Ik wil die stoelen kunnen verplaatsen….’

‘De website wordt niet door ons bijgehouden Mw. daar zit vertraging in, waarschijnlijk kiest u stoelen die eigenlijk al weg zijn?’

‘Eeeeeeeeeeeeeeehhhhhn uhhhhhhhhh kan ik dan niet nu bij jou gewoon ouderwets reserveren?’

‘Nee Mw. sorry, kunt u deze kant op komen dan? En hier in de bios kunt u reserveren….’

AAAAAARRRRGGGGGGGGGGGG

Daar was het al te laat voor op de middag inmiddels en dus besloten wij… morgen dan maar, ga ik wel ff op de fiets om 9 uur in de ochtend en in de rij liggen.

M. kwam niet meer bij van het lachen…

bios6

Zondag net middag, rond een uur of 12, ik douche, en ik ga… eenmaal daar is het zo geregeld en heb ik de kaartjes voor die avond in mijn zak. Yesssssssss Ik blijf nog wat hangen op de trappen van… Om zo mijn nieuwe abbo uit te testen van mijn telefoon, tot nu toe had ik namelijk pre paid en was ik offline als ik onderweg was. Nu kan ik gewoon appen als ik dat wil, direct foto’s plaatsen etc. Verbetering? Ja, toch wel, al moet ik er nog wel aan wennen.

Ik klets nog even met mijn dochter terwijl ik vanuit de bios M. laat zien dat ik de kaartjes heb. Dan stap ik weer op de fiets, haal nog wat boodschapjes om dan thuis aan te komen en we bereiden ons voor op de avond, om 19.00 uur… We eten, we verwachten veel van de film en gaan… We zijn op tijd, wat maakt dat ik deze foto nog kon maken voor de bios.

kinepolis7

Oh wacht, nu willen jullie weten hoe de film was? Uhhhh ik zeg… ga het zelf zien en oordeel zelf πŸ˜›

Het is mooi geromantiseerd. Het was super stil in de zaal, van a tot z. Het meisje naast mij dorst amper haar popcorn te eten, hahaha Nul geritsel, nul gekraak. Dat zegt misschien genoeg πŸ˜‰

 

 

 

27 thoughts on “Bohemian Rhapsody at the Theatre

 1. 30 gulden voor een toegangskaartje vind ik way over the top. Ik ga de film zeker wel zien, maar ik denk dat ik al een HD kwaliteit zag op Popcorn Time. Even de VPN aan en streamen. Freddy was, is, en zal altijd een icoon blijven. Echt een van de beste artiesten all time.

  Geliked door 1 persoon

 2. Goede morgen Morgaine.
  Wat een gedoe met die website, uiteindelijk moest je toch telefonisch reserveren.
  Maar blijkbaar was het de moeite waard en heb je een heerlijk bioscoopbezoek achter de rug. De film moet inderdaad mooie geweest zijn als het meisje naast jou zelf geen popcorn durfde te eten hihi.

  OT: er staan al wat details van het standbeeld in de serie, maar ik ga er zeker nog eens naartoe om meer foto’s te maken…

  Geliked door 1 persoon

  • Het is uiteindelijk gelukt en voortaan ga ik er gewoon weer ouderwets heen eventueel. Dan heb ik ze ook maar direct in de portomonee.

   OT: heb ik zeker gezien maar het hele beeld nog niet, vandaar πŸ˜‰

   Like

 3. Het was hele gedoe om te zoeken hoe en wat geweest. Wat leuk dat je naar bioscoop bent geweest. Was zeker leuk. Wij zijn heel lang niet meer geweest. Popcorn heeft wel heel veel keus. Hele vitrine kast vol van. Mooie foto’s heb je gemaakt. Film moest wel mooi geweest zijn. Queen is weer leuk eens te horen. Te jong gestorven. Echt zonde. Fijne dag gewenst.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s