Hot in the City!

Wat een mooi extraatje krijgen wij nu toch mensen. Het is nog erg warm voor de tijd van het jaar, ik bedoel, ook vandaag kan het weer 24 graden worden en nu, ga ik straks maar eens even met de fiets erop uit. Dat heb ik nog niet eens gedaan tot heden.

Dit afgelopen weekend dan. Camera mee, welke ik telkens vergat, vandaar dat er amper foto’s zijn die van het nu zijn, hahaha Can happen! En met de telefoon vind ik het toch niet altijd iets om dat te doen, kortom, straks even mijn B12 shot halen, en dan op naar B. mijn vriend in de wijk hiernaast waarmee ik direct door twee parken heen kom, kortom dat moet lukken toch?

Overigens apte ik B. toen ik weer thuis was… ‘Honey i’m home!’

Zijn antwoord?  ‘It’s about Fucking Time!’

Vervolgens was hij 1 van de eersten die koffie kwam drinken, heerlijk!

Goed, Hot in the City, dat was het gisteravond hier, zo erg dat ik zelfs nog even een douche heb genomen voor ik ging slapen, heerlijk!

Nu op naar deze dag, en lekker nog even genieten van het prachtige weer!

 

17 thoughts on “Hot in the City!

 1. Goede morgen Morgaine.
  Jij weet je best te vermaken hé, je geniet van alles om je heen en ook je lekkere kookkunst.
  Vandaag mag je er weer zo’n dagje aan breien, wat is de herfst toch fijn op die manier hé.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind het heerlijk. Van mij mag het tot aan de kerst zo blijven. Dan een weekje vorst voor de liefhebbers en dan door naar het voorjaar. Door het koud douchen wat ik doe heb ik toch al een andere beleving van temperatuur. Ik liep vanochtend vroeg Bentley uit te laten in een tshirt. Heerlijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik vind het nu voor de tijd van het jaar té warm. Maar als ik dat zeg krijg ik iedereen over me heen 😂. Ik houd in de herfst van open, zonnig weer, dat zeker, maar alsjeblief met een paar graden minder.

  Geliked door 1 persoon

  • Tuurlijk wel, zon… warmte… dan komen de laatste eitjes ook weer uit 😉 Ik heb de ventilator weer aan, dus mugvrij nu in de slaapkamer althans!

   Like

Reacties zijn gesloten.