Kommer & Kwelder

kommer-kwelder1

Kommer & Kwelder, even een kort blogje over het feit dat ik vorige week, dd 28 juni samen met Pitcher een hele mooie tocht in Noord Friesland heb gemaakt. Met de auto, langs de dijken, De dromer reden wij langs, want je hebt nog de waker en de slaper en dan de dromer.

Uiteindelijk kwamen wij uit in Holwert, dat was zijn bedoeling, gezien ik Pitcher de route heb laten bepalen, verras mij maar zei ik hem. Dit gebied is ook het gebied waar hij ten grote dele is opgegroeid, en dus twee in 1. Ik zag voor het eerst kwelders, waar ik vroeger op school al over leerde met biologie. Intrigerend vond ik dat, maar voor zover ik weet, was ik er nooit bij in de buurt geweest of laat staan, dat ik erop het gelopen, een stukje dan, want je zakt weg.

kommer-kwelder2

Uiteindelijk in Holwert, waar ook de boot van en naar Ameland vertrekt hebben wij even op een terras wat gegeten en gedronken, en ik ging de pier nog even af op zoek naar fotografische hoogstandjes, nou ja, ik doe alsof. Het was heerlijk warm, met een stevige bries….

kommer-kwelder3

Mjah…. een dag later werd ik wakker met een intense keelpijn…. JOTA! $^$@$&^% nou ja… ik was een sjaaltje vergeten, om deze om te doen als er al wind zou zijn.

Daarom ben ik ineens stiller dan stil, omdat ik onuitstaanbaar was voor 1 dag, zielig ook vooral. (trust me, ik kan heel goed een zieke man immiteren 😛 ). Om dan over te gaan in hoestbuien, wat altijd op zaterdagavond gebeurd natuurlijk…. right? Op de zondag ging mijn neus dicht… en sinds gisteren, is Pitcher ook niet zo lekker, keelpijn dus.

Ik was misschien ook wel te zomers gekleed, ondanks de 30 graden die dag, zelfs in het Noorden 😉

fotomoi88

Maar ja, na het dragen van al die polo’s en lange dunnen broeken voor het Pitch & Putten, wilde ik wat meer bij bruinen, dat is wel gelukt die dag overigens 😉

Wij zieken nog even uit, gezien we weer een druk weekend voor de boeg hebben, zaterdag verjaardag, en zondag NK matchplay voor Pitcher in Oostwold te Groningen. Maandag zijn wij allebei wel weer stuk, maar lol hebben we met elkaar, wat kan samen ziek zijn, of niet lekker zijn toch romantisch zijn, of gewoon hilarisch 😉

Ik zie jullie weer als ik mij weer kan concentreren op het lezen van verhalen. Ik wens iedereen alvast een heel fijn weekend toe!

Advertenties

25 thoughts on “Kommer & Kwelder

  1. Het is duidelijk droog in het land.
    Holwert, waar ook de boot van en naar Ameland ik droom even 44 jaar terug.
    Beterschap, ik loop ook maar te snotteren, zal het door de droogte komen. Hans

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s