Het moeras

moeras1

Ik ben er, het moeras, ~klik hier voor het eerdere verhaal~.

moeras2

moeras3

Of het nu echt moeras is of niet, het doet zo aan, het is een heerlijk plekje om naar toe te wandelen en er ook even stil te staan. Samen met de hond, genieten van alle vogels en dieren die we daar treffen. Insecten meer, vele waterjuffers. Libellen heb ik er helaas nog niet gespot, deze zullen er vast ook zitten.

moeras4

moeras6

Het is in elk geval een flinke poel met heel veel planten en bloemen, en hier komt het allemaal op. Als je nu gaat kijken, is het er zo goed als dicht, kun je het amper zien.

moeras7

Uitleg, met wat je er allemaal kunt vinden, honden mogen hier los lopen, maar dat doen wij nog steeds niet. Wel luistert Kareltje al telkens beter, blaft hij minder als we andere honden of zelfs mensen tegen komen.

moeras9

Deze boom, prachtig mooi, nodigt uit om te klimmen, of in elk geval naar toe te gaan, wie weet zelfs knuffelen 😉

moeras10

Een groene weg met fluitekruid aan beide kanten, toen al hoog, nu nog hoger en helaas alweer uitgebloeid, maar andere planten en bloemen, bloeien nu. Ook erg mooi.

moeras11

Uiteindelijk zag ik deze twee meerkoeten eindelijk met hun jongen zwemmen, 5 stuks. Helaas zag ik ze al minder als ik langs liep met de hond. Om een paar dagen later te horen dat ze van 5 naar 3 waren gegaan en daarna met nul kleintjes zaten.  😦

Om weer een aantal dagen later hen te vinden op het nest. Hier heb ik alleen niets uit zien komen, nu zijn ze inmiddels vertrokken.

Afgelopen zondag, was een lange dag, Pitcher heeft de finale net niet gehaald. Er zijn nog kansen, er komen nog meer toernooien aan. Maandag was weer een oppasdag, de dag vloog om. Gisteren, huishouddagje, moet ook gebeuren, en vandaag is het weer tijd voor competitie Pitch & Putt. De dagen vliegen echt om! And i am loving it!

 

Advertenties

28 thoughts on “Het moeras

 1. Een echt moeras is het denk ik niet, maar dat doet niet af aan de schoonheid van het gebied natuurlijk. Hier kun je lekker tot rust komen of wat je er ook wilt doen.
  Lekker onder het genot van een bak koffie na het sporten meelopen via de foto’s.
  Grts

  Liked by 1 persoon

  • Nee, het is aangelegd volgens mij 😉 Maar het is er mooi, het is inderdaad even genieten en langzaam lopen en Kareltje eet daar vaak gras. Ik zal binnenkort mijn camera weer eens mee nemen, want het is er nu weer zo anders 😉 Wie weet zo meteen. Geniet van je koffie, hier loopt ie voor de tweede keer, en vanavond gaan wij sporten 😉

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s