’t Schapendijkje 2

dijkje1

Mensen, ik kan het niet genoeg zeggen, de tijd vliegt, opnieuw. Zoveel weer mee gemaakt en beleefd, en ook foto’s gemaakt, dat ik het zelf amper bij kan houden. Om dan in de avond of late middag thuis te komen en samen met Pitcher na te genieten van die afgelopen dag.

De foto’s die jullie nu zien stammen van DD 12 mei namelijk, hahaha ja, ik doe het maar een beetje door elkaar. Het waarom komt vanzelf, dit is een gebied waar ik veel kom, samen met de hond, en ik ben nu blij, dat ik vaak mijn camera bij mij heb, ik loop diverse routes, en daarmee zie ik de natuur en het beleid van Friesland voor mijn ogen groeien, en wat is dat mooi! Het beleid, van de bermen laten groeien ipv snel te maaien, ook langs de wandelroutes mag het gewoon gaan.

dijkje2

Het Schapendijkje, de eerste serie ~kun je hier zien, klik~.

Zoals het gaat, zie je van alles en bruggetjes of andere paden, weet je iet waar je uitkomt en blijf je in het begin op wat je weet en leert kennen. Maar dan komt die ene dag, dat je besluit het bruggetje over te gaan. Dan blijkt, nog mooier, dat er een moeras is aangelegd vlak langs een woonwijk en aan de andere kant weilanden.

dijkje3

Er ligt een speeltuin tussen… welke ik nog niet op de foto heb gezet, het is er altijd druk.

dijkje4

Dit is nog voor het moeras, bij de speeltuin, langzaam neem ik jullie verder mee, aan Kareltje kunnen jullie zien hoe hoog alles toen al stond.

dijkje5

Ik zou zeggen, geniet gewoon even mee.

dijkje6

dijkje7

dijkje8

Ik ben niet meer zo goed in het uit elkaar houden van de vlinders, maar dat dit ~uit deze familie komt, weet ik zeker~.ย 

dijkje9

dijkje10

Ik ben bij het moeras aangekomen ๐Ÿ˜‰ Natuurlijk later meer!

Voor nu, heb ik weer een hele drukke week achter de rug, stukje bij beetje zal dit nog zeker opkomen, heb ik vooral veel plezier en staat morgen weer een groot toernooi voor Pitcher op het programma. Wij moeten naar Diepenheim, in Twente, en dat betekent vandaag voorbereiden voor morgen, omdat wij zeker om een uurย  of 6-7 zullen gaan rijden. Moeten rijden :O

Dat is een mooie start van een zondag vinden jullie niet? ๐Ÿ˜‰ Natuurlijk gaat mijn camera mee!

Ik wens jullie een hele mooie zaterdag en zondag toe, tot snel!

 

Advertenties

23 thoughts on “’t Schapendijkje 2

  • Ja, dat is mij vertelt, dat ik daar ook mijn hart op kan halen, al gaan de clubs ook mee ๐Ÿ˜‰ Zo weer even een balletje slaan ,oefenen voor morgen, en morgen, weer lekker genieten, van de omgeving!

   Like

 1. Ik ben graag bezig, maar dan wel in mijn eigen omgeving. Als ik zo vaak de hort op moest gaan zou ik ketter gek worden.
  De omgeving die je hier laat zien is wel weer okรฉ natuurlijk. En een heus moeras? Ik ben benieuwd.
  Grts

  Liked by 1 persoon

 2. Goede zondagmorgen lieve Morgaine.
  Fantastisch dat jij ondanks je drukke bezigheden nog de tijd vindt om niet alleen mooie fotoreportages te maken maar ze ook nog op je blog te zetten. Dit is inderdaad genieten!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s