De tijd vliegt! Foto’s, foto’s en nog meer foto’s

lohr1

Dit zijn nog steeds foto’s die ik gemaakt heb in/bij Voorst, dit keer rond de golfbaan, na de lunchpauze, nog een rondje direct langs de golfbaan. Heb je voorgaande gemist? ~klik hier~Β 

lohr2

Ondertussen heb ik zoveel materiaal aan fotografie opgebouwd dat ik het zelf niet meer weet, wat ik jullie al wel en niet heb laten zien van de afgelopen maanden zelfs. Ik moet zelf even kijken en notities maken wat ik al gehad heb en ondertussen zelfs kan updaten qua view/uitzichten hoe de natuur hier verandert is.

lohr3

Daarnaast, ben ik eigenlijk zo’n blogster, die niet eerder iets wil neer zetten, dan wanneer ik ook de tijd heb om bij jullie op bezoek te komen en te lezen en eventueel te reageren. Dit probeer ik al iets los te laten, dank aan echt mijn meest trouwe bezoekers en bezoeksters, no matter what, die ook weten dat ik ineens even flink kom terug lezen en kijken en reageren zodra ik de tijd even heb.

lohr4

Ook nu, zal ik dit blog neer zetten, en dan zal ik al snel onder de douche verdwijnen om dan alweer weg te gaan. Op naar de baan, in Leeuwarden dit keer, om samen met Pitcher een andere baan dan in Koudum te tackelen, lees oefenen in Pitch en Putt.

lohr5

Als wij weer thuis komen vanmiddag, dan ben ik rozig, ben ik alweer lang en veel buiten geweest en de zon schijnt hier, heerlijk is dat, doch, dan is de zin er ook niet meer behalve loom zijn en genieten van elkaar, wie weet een dutje tussendoor.

lohr6

Maandag overdag weer op pad, erg leuk, waarover later meer, die foto’s moeten nog gemaakt worden, ha ha πŸ˜‰

lohr7

Dinsdag zou weer een dag kunnen zijn waarin ik even tijd heb om bij jullie langs te komen, dan is wel competitie voor Pitcher, maar deze sla ik meestal over en blijf ik even thuis. Woensdag is het weer op naar Koudum, waar ik misschien opnieuw, dat beslis ik na straks, ook mee zal gaan in de competitie als gast en leerling.

lohr8

Donderdag en vrijdag zijn nu nog open, maar er liggen ook alweer nieuwe plannen, zaterdag, daar heb ik zin in. Dan gaan we naar Drenthe, Koekange.

Want…

koekange-pitchenputt-20jarig-bestaan

Mocht je er nu in de buurt wonen of kennis willen maken met deze sport, want dat is het echt! ~klik dan hier voor meer info~.

Hoe laat wij gaan weet ik nog niet, wel weet ik, dat mijn leraar die hier zijn thuis basis heeft eigenlijk, mij allang heeft ingedeeld voor de Texas Scramble. Geen idee nog wat het is, heb al het 1 en ander gehoord, maar ik zie het op die dag zelf wel, wat ik wel weet, is dat ik de hele dag kan oefenen als ik wil πŸ˜‰ En de BBQ, jaaaaaaa daar zullen we zeker bij zijn! Laat het feest maar beginnen!

Kortom, zonder doelen te stellen voor dit hele jaar, bevind ik mij in een hele fijne flow die mij ontzettend veel goed doet en waar ik echt plezier in heb. Ik heb er zin in!

Mijn doelstelling is dan ook altijd, go with the flow! Dan gebeurt er het meeste ben ik sinds een paar jaar achter, dan dat je echt opschrijft wat je wil bereiken of doen, meestal dan πŸ˜‰

Ik wens jullie allen alvast een hele fijne nieuwe week toe!

Advertenties

23 thoughts on “De tijd vliegt! Foto’s, foto’s en nog meer foto’s

  • Dat is zeker een aanrader, en bij sommige clubs ben je ook van harte welkom om gewoon op het terras en eromheen te gaan kijken, vooral ook bij competities of grotere cups… Informeer eens bij jullie in de buurt. πŸ˜‰

   Like

 1. Je weet, als ik mijn rondje doe en je hebt een loge staan lees ik. Soms hangen we dan net tegelijk bij elkaar en soms ben ik wat later. Want is mijn rondje gedaan, ga ik pas de dag erop weer op pad πŸ™‚
  Het bevalt je prima lees ik wel, en ik gun het je zo. Wie weet verhuis je ooit wel die kant op.
  Ik woon iig te ver om zomaar even te komen kijken.
  Veel plezier met alles πŸ™‚

  Liked by 1 persoon

  • Hahahaha ja… dat bij elkaar hangen tegelijk, dat is af en toe echt hilarisch! πŸ˜‰ En dat weet ik, ik doe hetzelfde, soms ben ik er meteen omdat ik je toevallig zie binnen komen, en soms even niet omdat ik telkens weg ben en dan ook bij jou lees ik even alles terug πŸ˜€ Wie weet ooit, stiekem heb ik al gekeken naar huizen maar dan voor mijzelf, dus nog steeds jij jouw huis, ik het mijne principe, maar dat is lastig… We gaan het zien! Hoe dit zal eindigen. En waar wij ooit terecht zullen komen.

   Liked by 1 persoon

 2. Nou deze foto’s vervelen niet, dat is met sneeuw wel een lastiger.
  Ben ook even terug in mijn archief gegaan en je foto’s zijn erg mooi.
  Een langdurige competitie een mooi vooruitzicht. Hans

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s