Lijnenspel

scholekster3

Lijnenspel, iets wat je in Almere met de moderne architectuur vooral tegen komt. Al is het zo, tegenwoordig, vind je het overal wel. Helaas? Soms kom je op plekken en plaatsen van oud land, en dan waan je, jezelf weer in Almere. Dit is zo’n plek. Ik ging dus mee naar de Leeuwarder pitch & putt baan en Kareltje was mee, om te zien hoe hij dat vond en ook voor de toekomst. Dus ging ik een stuk lopen samen met Karel.

lijnenspel1

Het is er open, er loopt een vaart, het is er druk met allerlei boten, kano’s en nog veel meer. Dat hebben we in Almere ook. De huizen, met steigers, ja dat zijn de Noorderplassen. Ziet er net zo uit.

lijnenspel2

Aangeplante natuur, lage bosjes nog, nul bomen die echt hoog boven mij uitstijgen, dan kan ik zeggen, dat er in Almere toch wel hogere bomen staan al. Dan op dit stukje in Friesland.

lijnenspel3

Hoogspanning, lijnenspel, ja, dat is in Almere ook heel makkelijk te vinden om mee te spelen, vlak bij mijn eigen woning zelfs.

lijnenspel4

Modern, industrieel, het is eigenlijk niet mijn ding, maar soms moet je even afwijken en met nieuwe ogen naar de dingen kijken. De aanleiding?

lijnenspel5

De oudste kleinzoon van Pitcher, die fotografeert net als ikzelf al vanaf een zeer jonge leeftijd. Maar dan net als zijn opa, en ik eigenlijk ook vaak, met uitstapjes van landschappen. Hij fotografeert alleen insecten in macro op bloemen en blaadjes. Dit hoorde ik, en ik dacht, laat ik eens wat anders schieten dan ik normaal doe. Dan wie weet, dat ik binnenkort samen met hem als hij dat wil, op pad kan gaan en met nieuwe ogen kan laten kijken qua fotografie.

lijnenspel6

Maar ja, dan kan ik het toch niet laten, komen er zomaar twee dames met paarden voorbij, in het industriΓ«le landschap en mijn hart springt op!

Ik moet stiekem lachen, waar het hart van vol is, wint het altijd πŸ˜‰

We zullen zien of wij binnenkort tijd vinden om met de kleinzonen van Pitcher op pad te gaan, onze plannen zijn er, maar het is een druk gezin en zij zitten nu weer op school natuurlijk. En onze weekenden zijn gevuld op het moment met vooral toernooien en wedstrijden. Pitch & Putt… natuurlijk, overigens krijg ik morgen mijn tweede les in Koudum… later meer πŸ˜‰

 

 

Advertenties

14 thoughts on “Lijnenspel

  1. Zonder die hoogspanning hadden we denk ik wel wat moeite om ons witgoed te laten draaien, en om de pctjes aan te hebben om een weblogje te lezen of te schrijven.
    Ik weet nog dat ik eens een foto plaatste met in de verte het dorp, en wat masten op de voorgrond en iemand zei dat het een mooie foto was, maar jammer van….
    Tja, zonder die masten…

    Liked by 1 persoon

  2. Papa heeft ook iets met elektriciteitstorens; zo’n gevoel van eindeloosheid. Zijn wel leuke foto’s geworden. πŸ™‚ Niek heeft trouwens ook een spiegelreflex sinds enkele weken. Elke wandeling moet het fototoestel mee, haha. πŸ˜›

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s