Jarig… 26 jaar alweer!

5629ff25b157f50f55c38aea62fa1e81--birthday-memes-birthday-messages

Eerst maar eens even mijn dochter feliciteren. Lieve schat, van harte gefeliciteerd met jouw 26ste verjaardag. Wie had er gedacht dat je nu mama zou zijn, nog geen maand oud, maar jouw hart is verliefd, jouw woorden;ย  ‘Wie had gedacht dat ik ooit zoveel liefde voor iets of iemand zou kunnen voelen.’ Dat wist je inderdaad nog niet voordat jouw zoon ter wereld kwam.

Ik weet nog zo goed hoe het was toen jij ter wereld kwam, en nu, heb ik niet alleen een dochter maar ook een kleinzoon. En straks, ga ik hem kidnappen ๐Ÿ˜‰ Als ik weer even thuis ben! Ik lief jou.

Mama.

leeuwarderbos32

Wat is er nu mooier, dan de verjaardag van mijn dochter op te sieren met deze prachtige vink. Voor het eerst dat ik het voor elkaar kreeg of dat het zichtbaar was voor mij, om een vink op de foto te zetten.

leeuwarderbos33

Onderweg naar de auto… ineens hoorde ik hem of haar… vlak boven mijn hoofd, op een perfecte plek en plaats…

leeuwarderbos34

 

34 thoughts on “Jarig… 26 jaar alweer!

 1. Gefeliciteerd met je dochter!!! Het is een prachtige dag vandaag. Ik woon denk ik het liefst hier waar ik nu woon, als ik wil verhuizen dan naar het buitenland, op een eiland aan een strand met altijd mooi weer๐Ÿ˜˜

  Geliked door 1 persoon

 2. Allereerst gefeliciteerd met je dochter … ๐ŸŽŠ
  Ik zou in de Cevennes gaan wonen in Zuid Frankrijk ,simpel omdat we daar altijd het gevoel hebben gehad om thuis te komen ..
  Maar ja dat zou veel te ver zijn bij mn eigen kind vandaan en ook al is hij een stuk ouder dan jouw dochter …. ik heb nog steeds het gevoel dat ik in de buurt wil blijven ….iets met nog een flintertje navelstreng …

  Geliked door 1 persoon

 3. Het lijkt wellicht vreemd dat ik als Limburger van Friese afkomst in Zeeland zou gaan wonen, sterker nog, als mijn vrouw niet zo honkvast was, had ik destijds een baan aanvaard bij Dow Chemical in Terneuzen. Maar goed het leven is anders gelopen. Gefeliciteerd met jouw dochter. Opa of Oma zijn is een wonder.

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha, ach ja, we hebben nu eenmaal 12 provincies, keuze genoeg, jammer dat jouw vrouw zo honkvast is, misschien nu, nu jij met pensioen bent ๐Ÿ˜‰ En dank je wel!

   Like

 4. Proficiat met je jarige dochter!
  En de fotoโ€™s van de vink zijn echt hemels (blauw)!
  Ik weet al waar ik wil wonen, in Friesland! Van Zeeland naar Friesland. Eigenlijk lijkt het wat op elkaar, maar Friesland heeft nog meer ruimte en water en dat spreekt me aan. Ik was er al twee keer en was er helemaal weg van.

  Geliked door 1 persoon

 5. Heel hartelijk gefeliciteerd met je mooie dochter en kleinzoon.

  Ik ben geboren in de binnenstad van Amsterdam, 40 jaar voorstad van Den Haag en nu afgezakt naar Zeeland met voor en achter uitzicht op park en weide. Voel me helemaal op mijn plek

  Geliked door 1 persoon

 6. Als ik Friesland uit zou moeten, dan maar naar een Waddeneiland. Sommigen zullen zeggen dat dat ook Friesland is, maar daar denken wij en zij anders over.

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha, dat is wel erg klein? Ben er zelf nog nooit geweest, een waddeneiland, welke dan ook, dus ik heb nog geen idee of ik daar zou kunnen aarden voor 365 dagen per jaar…

   Like

 7. Gefeliciteerd met je dochter! Tja, kleine meisjes worden groot. Mooi dat ze zo van het moederschap geniet.
  En jij? Meer in Friesland dan in Almere dus.. Dat klinkt serieus รฉn goed!
  Ik heb op heel veel plekken gewoond in het land, maar waar ik nu woon vind ik het zo heerlijk, ik hoef niet weg. Een zalig huis, met genoeg ruimte erin en er buiten op een mooi punt en in het centrum van het land. Wat wil een mens nog meer? Maar als er eens ergens een gelijkvloerse woning op mijn (ons) pad komt waar ik me thuis zou voelen, dan komt dat ook goed. Als mijn huis me past kan ik overal wonen!

  Geliked door 1 persoon

 8. Als ik Zeeland uit zou moeten?? Dan zou ik gelijk het land ook uitgaan en in het hoge noorden gaan wonen. Finland denk ik.
  En nogmaals gefeliciteerd.
  grts

  Geliked door 1 persoon

  • Oeh nog koeler, naar Finland, in de winter dan ๐Ÿ˜‰ Minder daglicht… zomers weer… hmmmm ja ik zie jou daar wel ๐Ÿ˜€

   Like

 9. Nog gefeliciteerd met je dochter! Ik kom uit zuid holland (Gorinchem) zo plat als een dubbeltje en zit nu in Gelderland, Nijmegen, minder plat en mooi wel. Als ik weg zou moeten dan zou ik voor een provincie gaan die aan zee ligt, dat mis ik hier wel.

  Geliked door 1 persoon

 10. Nog gefeliciteerd !!
  Als ik verhuizen moest? Van Holland maar Canada gegaan. Woon graag bij de Rocky mountains. Kan ze boven zien. Wss gaan we verhuizen naar buiten get drop met uitzicht op de Rocky Mountain!! Buitenaf en nemand te zien. Ben helemaal blij. Je kunt er heerlijk insneeuwen , wild rond het huis mss. Kan niet wachten!!
  Groet, Wilma

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.