Weinig te vertellen?

 

Yihaaaa, hier ben ik weer even. De lichte griep symptomen zijn weer verdwenen, gelukkig wel. Wel heb ik de beslissing gemaakt omdat er nu twee weekenden aankomen met verjaardagen en een jubileum, om even van het zwemmen weg te blijven. Daarna zie ik weer verder.

Ondertussen is mijn dochter 26 weken en 2 dagen zwanger vandaag. Haar buik groeit, alles is goed en vanaf hier zou ze elke dag ergens wel een kickje moeten voelen. En ik ging even op zoek naar de 26ste week en vond dit filmpje. Eyeopener?

Het meeste wist ik al, maar niet, dat een baby beter minder kan schoppen, als dat zo is, dan is het meer gezond dan een baby die heel veel schopt, althans zo vertelt de man. Geen idee of dat waar is, misschien wel. Tevredenheid? So, one kick a day, is a healthy baby on it’s way.

De vraag is er ook al: Of ik op wil passen 1 dag in de week in de toekomst. Ja, natuurlijk wil ik dat! De dag is nog onbekend verder, eerst maar even vol groeien en laten komen. Dan zien we verder.

Wel jeuken mijn handen om de logeerkamer om te bouwen, maar dat lukt mij niet alleen denk ik. Ik wil het echt radicaal omgooien, hele bureau weer net als vroeger naar de andere kant. Bijvoorbeeld en de oude computerkast die nu nog gevuld is met teken en schilderspullen vooral, eruit. En dit gaat een behoorlijke klus worden.

De komende tijd staat weer vol met leuke dingen gepland, dus geen idee wanneer ik weer wat meer tijd heb. Om jullie te lezen, ik doe mijn best om bij te houden in elk geval πŸ˜‰

En nu, ga ik even huishouden, moet ook gebeuren tussendoor.

Wat houdt jou bezig op dit moment? (als je vind dat ik 1 van jouw blogs zeker weten moet lezen, laat dan gerust een link achter naar dat desbetreffende blog)Β 

 

Advertenties

32 thoughts on “Weinig te vertellen?

 1. Hoe kan ik mijn leven vereenvoudigen? Ik heb een idee, maar ik moet toestemming krijgen van de gemeente, waarvoor ik vrees. Meer kan ik er nog niet over zeggen, maar grote plannen om te kunnen simpeler leven met meer rust en tijd heb ik wel. Daar moet de gemeente nu toch wel mee akkoord gaan hΓ©?

  Liked by 1 persoon

 2. Als ik in de buurt zou wonen kwam ik helpen, maar heen en weer rijden is ook niets. Je lichaam heeft al antistoffen aangemaakt, dus eigenlijk zou je kunnen gaan zwemmen.
  Wat mij bezig houdt? Lees m’n blog maar πŸ˜› en oh, dat doe je. Ook al is dat maar een fractie van een dag wat je daar leest.
  grts πŸ™‚

  Liked by 1 persoon

  • Whahahaha ja een aantal hou ik bij, en tegelijk ook weer niet. Nah, komt goed, heb B. ook in de buurt πŸ˜‰ Die zit alleen even met een nieuw rooster die wetenschappelijk onderbouwd is wat beter zou zijn voor ploegendiensten, ahum… lol… ik zal je zijn woorden besparen πŸ˜‰

   Like

 3. Er is zoveel dat me bezig houd dat ik daar maar niet eens aan ga beginnen om dat te bloggen …
  Zo te zien ben je druk …. maar wel heeeeel erg leuk druk !!
  En ga voorlopig idd maar even niet zwemmen Suus… ik hoor zoveel mensen die het te pakken hebben ?!?!?!

  Like

 4. Leuk joh dat je straks 1 dag in de week gaat oppassen! Wel oppassen dat je de kleine niet te verveel verwend he? Volgens mij ben je namelijk echt zo’n oma die alles wil doen voor haar kleinkind!

  Like

  • Dat kan ook heerlijk zijn, ben ook met een boek bezig weer, maar kan ik nu nog niets over zeggen πŸ˜‰ hahahaha maybe you could guess waarover het gaat en dat het voor iemand is bedoeld πŸ˜‰

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s