Eindelijk beter en dan toch…

chocolade-pikant

Anderhalve maand ben ik thuis geweest, dit omdat kerst en nieuwjaarsdag op de maandag vielen. Het zwemmen, mijn werk op de maandag met mijn cliënten, had dus even pauze. Eerst omdat ik keelpijn had en de bronchitus de keel op stak, en daar moest ik even tijd voor nemen.

Op 16 december was ik nog licht verkouden en ik ging Thermen samen met B. Geen idee of dit wel slim zou zijn eigenlijk, maar ja, ik hoor het vaker, en voor het lichaam is het zeker goed. Ik denk eerder aan anderen om mij heen. Het hielp, die dag, kwam het laatste restje los en de volgende dag was zelfs mijn staartje bronchitus zo goed als weg, heerlijk! Kerst volgde, vrij, nieuwjaarsdag volgde, vrij.

En dan komt die ene dag, afgelopen maandag, waarin ik beter en wel weer zou gaan zwemmen, maar ik was wat huiverig. Echter beter is beter, maar ja, de cliënten, mijn collega’s, hoe staat het daarmee, geen idee dus. Ik ging, de koudste maandag van dit jaar zover, op de fiets, goed ingepakt, Pitcher wachtend bij mij thuis tot ik weer thuis zou komen. Nog even samen zijn en dan ging hij weer naar huis.

Mjah, mijn collega vertelde ergens pas in de kleedkamer dat zij nog steeds van alles had, voorhoofd holte, bij holte, en de dag dat ik ziek werd, liep ze al met verkoudheid en keelpijn, de griep dus eigenlijk, laat staan nog steeds of weer 3 cliënten ziek, maar die waren er niet. Opnieuw wist ik het… shit…

Inderdaad, dinsdag ging nog best goed, maar ik viel twee keer in een powernap in de late middag om tegen de avond wakker te worden met lichte keelpijn. NOOOOOOOOOhooooooo

Yes! Meteen maatregelen genomen, maar ik heb Pitcher ook aangestoken, de kus van afgelopen maandag toen er nog niets aan de hand was. Terwijl hij van een afstand vertelt wat ik allemaal zou moeten doen, grog oud recept, yeah right, ik werd wat sarcastisch, ga jij deze heks nu vertellen wat ze moet doen? hahaha Nou goed, ondertussen zelfs puisten op mijn wang en bij mijn mondhoeken, gewone, maar natuurlijk van de koortsige zijde. Ik zie wat wazig deze ochtend, en mijn spieren gaan af en aan. Kortom, daten dit komende weekend? Ik denk het even niet. Want Pitchter is sinds gisteravond hees en schor, dus tijd om even uit te zieken dan. Jammer maar helaas.

Vandaag blijf ik dus ook thuis, net even met mijn collega overlegd, en hier, is net 1 collega weer beter en de incubatietijd, kan vandaag nog net aanwezig zijn voor mij, dat ik anderen aan kan steken, safety for all!

Ik ga straks de trappelzak van mijn kleinzoon maar eens afmaken, word wel tijd 😉 Weinig tijd gehad de afgelopen weken. :O

Oh ja, de chocolade, is goed te doen, heel apart, als je ervan houdt om uit te proberen? Zeg ik doen! Pitcher en ik hebben deze afgelopen weekend geprobeerd, en 1 van zijn hondjes probeerde er ook al mee weg te lopen, hahaha mag niet natuurlijk, levensgevaarlijk, we zagen het gebeuren dus meteen in kunnen grijpen!

Advertenties

34 thoughts on “Eindelijk beter en dan toch…

 1. Wel prettig om een tijdje rust te hebben, wat dat betreft vielen de feestdagen gunstig.
  Je hebt een frisse start gemaakt, maar dan nu even rustig aan gaan doen is.
  Jij ook beterschap. Hans

  Like

 2. Ik was vorige week een hele week een beetje gammel. Ik heb elk jaar een griepprik, dus het bleef gelukkig bij gammel zijn, maar ook dat kan behoorlijk tegenzitten natuurlijk. Ik was bij een pc klantje die echt heel erg verkouden was, en ik had verwacht ook die op te lopen, maar daar ben ik van bespaard gebleven.
  Chocolade eet ik zelden. De meeste chocolade is niet kind slaaf vrij, en ik heb zo mijn principes.
  Jij beterschap, en nu echt eerst helemaal beter!!
  grts 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s